Huur een opslag
Huur nu
Tot 16 weken 50% korting
Gratis verhuisbus

Jouw opslagunit, beveiligd, dichtbij, in alle formaten. Tot 16 weken 50% korting en gebruik van gratis bus.

Koop een opslag
Koop nu
Goedkoper dan huren

Voor permanent gebruik. Koop! (met Boxx hypotheek). Meer ruimte in je huis en je portemonnee. Vanaf 1m2 tot garageformaat.

Huur opslag, inclusief gratis verhuisservice
Huur nu
Gratis verhuizers

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Opslagruimte huren zonder zelf te moeten sjouwen.

De voordelen bij

Huur je eigen opslagunit, beveiligd, dichtbij, in alle formaten en per week opzegbaar. Op sommige vestigingen tot wel 16 weken 50% korting over je huurprijs. Ideaal voor tijdelijk gebrek aan ruimte of als een tijdelijke oplossing. Heb je voor langere tijd een opslagruimte nodig? Koop een opslagunit. Veel goedkoper dan huren en maakt je eigen woning nog aantrekkelijker bij verkoop.

Wij bieden extra:

  • gratis verhuisbus.
  • gratis verzekering tot 2000 euro
  • gratis verhuisservice, ideaal voor inboedels

Tijdelijke Opslag huren bij boxx opslag

Als full service opslagbedrijf staan wij klaar voor particuliere en zakelijke huurders. Door slimme opslagoplossingen is bij Boxx opslagruimte huren veilig, veel makkelijker en nergens goedkoper.

Vergelijk concurrenten

Kies bijvoorbeeld voor standaard opslagruimte waar je altijd bij kan. Er is altijd een self storage locatie dicht bij jou in de buurt. En wil je een nog lagere prijs, huur dan een opslagunit bij een regio XL locatie. Wil je grotere spullen opslaan? Met onze speciale inboedelopslag heb je meer vloeroppervlakte. Boxx on Wheels is ons mobiele opslag concept: wij rijden de inboedelkisten voor je deur en slaan de spullen voor je op. Inclusief gratis ophaalservice.

Beveiligde opslag
7 dgn/week toegang
Gratis verhuizers
Eigen opslagunit met slot
Gratis transportoplossingen
Gratis reserveren

Vergelijk concurrenten.

Dienst Shurgard Allsafe Borent Kubox Cityhub GP Pickup
Garageboxen
Goedkope regio hubs
Gratis verhuisbussen
Self-storage
Self-storage city service
Units voor je deur gereden
Verhuishulpen
Zakelijk opslag met transport

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5000

Onze acties.

50% korting & Gratis verhuisbus
Actie
Tot 15 weken 50% korting
Gratis verhuisbus

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

Veelgestelde vragen.

1
Annuleren en opzeggen

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

Dit kun je zelf doen op mijn.boxx.nl.

Wanneer krijg ik mijn borg terug?

Binnen 2 weken na de einddatum zal er een eindafrekening plaatsvinden, dit zal bestaan uit de borg en de eventueel te veel betaalde huur. De borg en de eventueel te veel betaalde huur worden teruggestort op de rekening waarmee deze zijn betaald.

Hoe kan ik de huurperiode opzeggen?

Je kunt opzeggen via onze servicepagina mijn.boxx.nl. Daar kun je aangeven of je de units gaat leeghalen of dat je de boxen wilt laten afleveren. Let op! Dit heeft geen betrekking op de vaste units, maar alleen de verplaatsbare opslagbox.

Ik heb minder lang gehuurd dan aangegeven.

Dit is geen probleem, maar je moet dit zelf doorgeven.

2
Beveiliging en verzekering

Wat houdt beveiligde opslag in?
Onze vestigingen zijn goed beveiligd en worden 24/7 bewaakt met beveiligingscamera’s en alarmopvolging. Alleen de huurder van opslagruimte heeft toegang tot de vestiging middels het persoonlijke toegangssysteem via de mobiele telefoon. De opslagunit wordt afgesloten met een slot waarvan alleen jij de code of sleutel hebt.

Hoe sluit ik mijn opslagruimte af?
Je bent verplicht om de opslagruimte af te sluiten met een hangslot. Dit kan een standaard hangslot zijn. Belangrijk is dat de beugel niet dikker is dan 60mm. Je bent niet gebonden aan een specifiek merk.

Ik ben de sleutel van mijn slot kwijt, wat nu?
Wij kunnen het slot eventueel voor je openknippen tegen betaling. Neem contact op met de service afdeling voor meer informatie: 088-2621212, optie 2.

Zijn mijn spullen verzekerd bij jullie?
Je kunt bij Boxx je eigen inboedelverzekering gebruiken tijdens de opslagperiode. Bij ons is dus een extra verzekering niet nodig!

3
Datum en tijd reserveren

Een datum reserveren voor het ophalen van de spullen kan je bespreken met de verhuur afdeling. Echter kan het zo zijn dat je later te horen krijgt dat die voorkeursdatum niet mogelijk is. Dit omdat wij een X aantal afleverritten per dag doen en sommige aanvragen nog verwerkt moeten worden. Wij werken volgens first in first out.

4
Hoe kan ik mijn unit opzeggen?

Op mijn.boxx.nl kun je de opzegging gemakkelijk regelen.

5
Huurperiode

Wat is de minimale huurperiode?
Bij Boxx Opslagverhuur kan je voor korte en langere tijd huren, zelfs voor een week. Bij Inboedel Container, ‘wij doen’ is de minimale factuurperiode 12 weken waarbij korter huren wel mogelijk is. Na de minimale factuurperiode van 12 weken is het contract per week opzegbaar.

Hoe kan ik de huurperiode opzeggen?
Je kunt opzeggen via onze servicepagina mijn.boxx.nl. Daar kun je aangeven of je de unit zelf gaat leeghalen of dat je de unit wilt laten afleveren. Let op! Dit heeft geen betrekking op de vaste units, maar alleen op de verplaatsbare Opslagbox.

Ik heb minder lang gehuurd dan aangegeven.
Dit is geen probleem, maar je moet dit zelf doorgeven. De opzegtermijn bij Boxx Opslagverhuur is 7 dagen.

6
Overig

Kan ik als bedrijf opslag huren?

Bij Boxx begrijpen we dat ruimte een potentiële kostenpost is op uw bedrijfsvoering. Daarom helpen wij u als ondernemer met betaalbare, veilige en schone opslagoplossingen die aansluiten op uw zakelijke behoeften.

Boxx is de partner voor ondernemers die behoefte hebben aan

– Horecaopslag
– Archiefopslag
– Voorraadopslag
– Opslagruimte bij een verhuizing of verbouwing

Door onze verschillende zakelijke opslagproducten kunnen wij u altijd een oplossing op maat bieden en huurt u slechts de opslagruimte die u daadwerkelijk nodig heeft.
Let op: wanneer er een opslagunit wordt gehuurd huren zakelijker huurders excl. BTW.

Ik wil mijn auto of motor opslaan, kan dat?

Ja, dit is mogelijk in een GarageBoxx. Kijk voor de mogelijkheden op onze website

Naar alle veelgestelde vragen

Wij zijn Boxx Opslag

Wij zijn Boxx Opslag. Het platform voor tijdelijk huur van opslagruimte, koop voor langer gebruik of investeren in verhuurde units. Opslagruimte voor iedereen, ook zakelijk.

Wij bieden 22 beveiligde opslagverhuur (Self-storage) locaties in Nederland aan, 13 operationeel en 9 in project/aanbouw. De locaties zijn vooral verdeeld over de Randstad.  Met 39 trotse professionals doen dagelijks alles, om jou te assisteren.

Je eigen opslagunit
De opslagunits zijn schoon, droog, veilig en in alle formaten beschikbaar. Als huurder heb je altijd en makkelijk toegang. De vestigingen zijn 7 dagen per week open, vanaf 06:00 uur tot 23:00 uur. Bij ons zijn er flexibele huurtermijnen, geen administratiekosten of andere ondoorzichtige kosten. En per week opzegbaar. Door de nieuwe vestigingen zijn er altijd acties en je kan gratis gebruik maken van onze verhuisbussen.

Beter voor je spullen
Wij geloven in ontzorgen. Wij geloven in betere oplossingen voor het behoud van je spullen. Inboedelopslag is daar een voorbeeld van. Daarom kunnen we ook met opslagunits voor je deur rijden. Direct goed verpakt en goed opgeslagen. Wij zijn met trost marktleider als het gaat om full service opslag. Voor dezelfde huurprijs als de concurrentie halen wij de goederen (met verplaatsbare opslagunits) gratis bij je op en brengt dit ook na de huurperiode weer gratis retour.

Huren soms te duur
Wij snappen dat voor langere termijn een ruimte huren te duur is. En dat ruimte nu en in de toekomst schaarser wordt. Daarom bieden we de opslagunits ook te koop aan. Niet alleen voor jou goedkoper, ook nog eens een goede investering voor de courantheid van je woning. En indien nog, faciliteren we ook met een hypotheek. Boxx Opslag is na Shurgard en Allsafe de 3e speler op de Nederlandse markt met 147.000 m2 opslagruimte en heeft de wens om in de aankomende jaren te verdubbelen naar ruim 40-50 locaties en ruim 15.000 tevreden huurders en kopers.