Search
Close this search box.

Go &
Get there!

jouw nieuwe classics

Go &
Get there!

jouw nieuwe classics

Vakmanschap, Duurzaamheid & Tijdloze Stijl

Bij Bagtrainer zijn we toegewijd aan het creëren van tijdloze, hoogwaardige en functionele producten die uw stijl compleet maken. We streven ernaar elk detail te perfectioneren en zetten door totdat alles voldoet aan de hoge normen waar Bagtrainer voor staat.

Door hooggeschoold vakmanschap te integreren met zorgvuldig geselecteerde en duurzame materialen, creëren we producten van de allerhoogste kwaliteit.

Shop jouw favoriete collectie

WAT IS ER NIEUW

Exclusieve leren producten

Bagtrainer is jouw teamgenoot op de weg naar succes. Al onze producten zijn een statement van ambitie en doorzettingsvermogen, ontworpen voor de man die zijn doelen serieus neemt.

Als jij vastberaden je dromen najaagt, dan is Bagtrainer er om je te ondersteunen. Onze producten zijn een fysieke vertegenwoordiging van jouw streven naar succes. Durf te dromen, stel doelen en verover ze – met Bagtrainer aan je zijde. Go & Get There!

Classic 2.0

From sketch to
your shoulder

Bij Bagtrainer ontwerpen en maken wij tijdloze tassen en accessoires van de hoogste kwaliteit leer voor jou. Functionaliteit gecombineerd met een tijdloze uitstraling op het hoogste niveau!

Ontdek de combinatie van een tijdloze stijl met een vleugje urban cultuur!

GO

&

GET THERE!

Bagtrainer text

BAGTRAINER
IS LIVE

De nieuwe collectie van Bagtrainer is klaar! Met talloze schetsen en modellen probeerden we precies de juiste stijl te maken die jou past.

We kozen daarbij voor nieuwe ecologisch verantwoorde materialen die ook nog eens duurzaam geproduceerd zijn. 

En bovendien moest het draagbaar en comfortabel zijn. Met makkelijke, toegankelijke indelingen. Zodat je alles mee kunt nemen voor jouw succes!