Haal het beste uit jezelf

Sport en persoonlijke verzorging

JPS Sports

Presteer maximaal

Vandaag in huis

Bestel voor 11:00 en krijg je bestelling vanavond al geleverd!

JPS Care

Voel je goed, presteer nog beter
Behaal je doelen met JPS Sports

JPS Sports staat voor de ideale prijs-kwaliteits verhouding. Het design van onze producten, zoals deze duurzame fitnessmat, is altijd strak en het straalt luxe uit. Klanten helpen hun doelen te behalen is bij ons de hoogste prioriteit. Iedereen moet betaalbaar kunnen sporten met de beste middelen. Sport is namelijk voor iedereen. Ontdek ons uitgebreid assortiment aan sportartikelen voor iedere sporter, amateur of professional.

Bekijk collectie
Verzorg je lichaam met JPS Care

JPS Care heeft als doel om mensen te helpen hun lichaam op de juiste manier te verzorgen, zodat zij zowel fysiek als mentaal het optimale uit zichzelf kunnen halen. Daarom bieden wij verzorgingsproducten aan van hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling. Een goed en gezond lichaam draagt bij aan een goed en gelukkig leven. Speciaal voor sporters die meer inzicht willen krijgen in hun lichaam, hebben we de JPS Care smart-weegschaal ontwikkeld. Zo kun jij jouw vooruitgang met precisie bijhouden en jouw persoonlijke doelen behalen.

Bekijk collectie
Betaal later. Klarna.

Shop nu, betaal later. Maak kennis met Klarna, onze nieuwe partner, die bij het afrekenen flexibele betaalopties bij je neerlegt! Met Klarna krijg je 30 dagen de tijd om te beslissen of je een bestelling houdt, voordat je die betaalt. Geen rente. Geen kosten.

Bestel voor 11:00, krijg je bestelling vanavond al geleverd!

Bestel vandaag nog de beste sportmaterialen om je gezondheid een boost te geven. Wij geloven dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan een gelukkiger leven. Bestel je voor 11:00? Dan ontvang je je bestelling, bijvoorbeeld met de gewichten die je online kunt bestellen, vanavond al. Ben je benieuwd wat JPS Collections voor jouw fysieke en mentale gezondheid kan betekenen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

JPS Collections

Poortland 4, 1046BD
Amsterdam, Nederland

Ma t/m Za - 09:00 tot 18:00
Zondag - gesloten

Contact: (085) 200 7424
info@jpscollections.com

Krijg direct antwoord door via Whatsapp je vraag te stellen!