Avondje uit

Avondje uit

Ga nu samen gezellig een avondje uit in Nederland. Geniet van voorstellingen in het theater, leuke musicals of prachtige klassieke muziek. Ook bieden we geregeld de nieuwste shows aan. Bekijk daarom snel ons aanbod en koop je kaartjes met korting.

0 Resultaten

Bijna iedereen houdt ervan om een avondje uit te gaan. Dit zijn immers perfecte gelegenheden om je gedachten opzij te zetten en even te genieten van iets leuks. Gelukkig zijn er in Nederland veel opties om ‘s avonds eropuit te trekken. Speciaal voor jou hebben we drie tips op een rijtje gezet:

Geniet van een musical
Bezoek eens een musical. In theaters en schouwburgen door heel het land worden bijna dagelijks musicals opgevoerd. Het aanbod verschilt per seizoen, zodat je steeds weer iets nieuws kunt ontdekken. Maar natuurlijk keren verschillende klassiekers - zoals Les MisĂ©rables en Mamma Mia! - om de zoveel tijd weer terug. Haal dan je hart op en geniet met nostalgische gevoelens van zo’n musical.

Ga naar een goed concert
Muziekliefhebbers komen voornamelijk in de avonduren aan hun trekken. Dan staan namelijk de meeste concerten op het programma. Voor klassieke concerten wordt er nog weleens een uitzondering gemaakt. Deze vinden geregeld ook in de middaguren plaats tijdens het weekend.

Verwonder je bij een spetterende show
Natuurlijk kun je ook naar een show gaan. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan (kerst)circussen, Holiday on Ice, een immersive experience of een show van een bekende Nederlander in Rotterdam Ahoy of de Ziggo Dome. Kortom: voor ieder is er wel wat wils. Trommel daarom snel je vrienden, familieleden of collega’s op en ga samen genieten bij een onvergetelijke show.

Door eropuit te gaan, maak je de mooiste herinneringen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Daarom staat er elke dag een wisselend aanbod voor je klaar op het gebied van avondjes uit. Wij proberen de beste deals voor jou uit het vuur te slepen, zodat je bovendien nooit te veel betaalt.

In Nederland, maar ook net over de grens in België, valt er namelijk veel moois te zien. Bovendien liggen haast alle theaters in ons land wel op rijafstand. Zo hoef je nooit iets te missen. Begin het plannen van je avondje uit dan ook bij ons, want wij hebben echt voor ieder wat wils.

Bekijk daarom snel onze aanbiedingen, profiteer van de deal en boek een heerlijk avondje uit. Daarna kan het grote voorgenieten beginnen. Veel plezier met verheugen en geniet tijdens jullie welverdiende avondje uit.

Een avondje uit is natuurlijk het gezelligst als je het met meerdere personen onderneemt. Trakteer daarom je partner op een romantisch diner, trommel je vrienden op voor een concert of ga met de hele familie naar het theater. Op die manier maken jullie prachtige herinneringen en maak je iets mee wat je voor altijd bijblijft.

Kinderen moeten vaak vroeg naar bed, zeker als ze er al een lange dag op hebben zitten. Toch kun je ook prima met de kleintjes een leuke avond beleven. En tja, dat ze iets langer mogen opblijven zal al als een feestje worden ervaren. Check hieronder onze tips:

  • Bioscoop
  • Shows
  • Musical

In het theater kun je zorgeloos genieten van datgene wat er op het podium te zien is. Dat kan een musical zijn, of bijvoorbeeld een 'gewone' theatervoorstelling. Je wordt in ieder geval vermaakt, aan het denken gezet en - soms - aan het huilen gebracht. Als je zin hebt om echt te lachen, kun je bijvoorbeeld naar een cabaretvoorstelling gaan.

Neem daarom eens een kijkje bij ons aanbod. Hier vind je alle voorstellingen die wij aanbieden. Zit er iets voor je bij? Klik dan op de bestelknop en boek je tickets. Vaak kun je zelf de datum en de plaatsen kiezen. Zo heb je de regie in eigen hand en kun je je theaterbezoek zelf vormgeven. Ideaal!

Ben je fan van een bepaalde muzikant of popgroep? Dan is er niks toffers om jouw idolen in het echt aan het werk te zien. De ervaring van live muziek is immers ongeëvenaard. Ga samen met de andere bezoekers op in de muziek, zing en dans mee en geniet met volle teugen. In heel Nederland vinden op verschillende locaties bijna dagelijks concerten plaats, dus er is geen reden om niet te gaan.

Ook wij bieden geregeld tickets aan voor toffe concerten. Vaak gaat het dan wel om eenmalige concerten of een gelimiteerde concertreeks. Wees er daarom snel bij en verzeker je van concertkaartjes.

Met alle streamingdiensten die er zijn, is het tegenwoordig heel eenvoudig om lekker op je eigen bank een film te kijken. Toch blijft de bioscoop Ă©Ă©n van de populairste uitjes. En dat is logisch: het is betaalbaar, laagdrempelig en een filmervaring op het grote doek is toch heel anders dan voor je televisie of achter een laptop.

Of je een bioscoopbezoek nu instelt als date of als gezellig uitje met de kinderen: het is en blijft een klassieker. Wij bieden soms kortingskaartjes aan voor bekende bioscoopketens als Pathé, Vue en Kinepolis. Wil je dus met korting naar de bioscoop? Neem dan een kijkje bij ons aanbod.

Een avondje uit kan best prijzig zijn. Je hebt natuurlijk de prijs voor kaartjes, reiskosten en het eten en drinken. Gelukkig staan er bij ons altijd voordelige aanbiedingen voor je klaar. Zo wordt een avondje uit in Nederland plots een stuk goedkoper.

Scroll door ons aanbod en kijk of je iets leuks ziet. Is dat niet het geval? Kom dan later nog een keertje terug. Ons aanbod wisselt geregeld, dus het kan zomaar zijn dat er binnenkort wél iets voor je bij zit.

Bovendien kun je soms verrassende extra's verwachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis programmaboek? Of scoor zelfs het tweede kaartjes gratis. Zo geniet je nog nét iets meer van je avondje uit.

Wanneer ontvang ik mijn ticket(s)?

Als je een voucher voor een dagje uit koopt, ontvang je deze direct in je mailbox. Vaak biedt zo’n voucher echter geen toegang tot het desbetreffende uitje. Volg de stappen op de voucher en verzilver ‘m, zodat je daarna een geldig ticket hebt. Op die manier kun je last-minute of ver van tevoren jouw dagje uit plannen.

Tot wanneer is/zijn de voucher(s) geldig?

⁠Dat verschilt per voucher. Wel is het zo dat er geen ongelimiteerde geldigheid van toepassing is. Lees dus goed je voucher door en houd vast aan de geldigheidsdatum die daarop vermeld staat.

Waarom zijn sommige uitjes ‘momenteel niet beschikbaar’?

⁠Ons aanbod kan elke dag verschillen. Een uitje staat vaak enkele weken (tot maanden) op onze site, daarna kan het zijn dat deze (tijdelijk) weer verdwijnt. Op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Wat zijn de ‘allerleukste tickets’ van Leukstetickets.nl?

⁠Leukstetickets.nlopent graag deuren die - normaal gesproken - gesloten blijven. Met een ‘allerleukste’ ticket beleef je een bijzonder en exclusief uitje. Denk bijvoorbeeld een VIP-ticket voor een musical, waarbij je een gesigneerde brochure van de voorstelling en nog meer extra’s krijgt.

Kun jij niet wachten om een avondje uit te gaan? Bij ons vind je goedkope kaartjes voor avondjes uit door heel Nederland. Trommel je kinderen, familie, vrienden of vriendinnen op en ga er samen op uit. Van theater tot de bioscoop: bij scoor je tickets met korting.