Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
Benson horlogesBernard Favre horlogesChronovision horlogesElma Motion horlogesHeisse & Söhne horlogesKunstwinder horlogesOrbita horlogesPaul Design horlogesRDI horlogesScatola del Tempo horlogesSpin-R horlogesSwiss Kubik horloges

de populairste watchwinders op watchwinders.nl

Officieel dealer

Watchwinders.nl is officieel dealer van vele merken.

Gratis verzending

Uw bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland.

28 dagen bedenktijd

Uw watchwinder 28 dagen op zicht? Bij ons geen probleem!

Kortingsysteem

Spaar tussen de 5% en 12,5% korting op uw volgende bestelling!

Watchwinders bij Watchwinders.nl

Als officieel dealer van bekende watchwinder merken zoals Swiss Kubik, Benson en Orbita en met meer dan 18 jaar ervaring op gebied van watchwinders mogen wij ons specialist noemen. Watchwinders.nl biedt u de meest actuele collecties, scherpe prijzen, zekerheid en een uitstekende service.

Een watchwinder is een functionele accessoire voor automatische horloges. Door het simuleren van polsbeweging voorziet een watchwinder het uurwerk, van één of meerdere automatische horloges, van energie waardoor het zal blijven “lopen”. Hierdoor blijft het automatische horloge netjes op tijd lopen en blijven diverse functies zoals de datum, chronograaf en maanfase ingesteld.

Het gebruik van een watchwinder heeft een positieve invloed op de duurzaamheid en het behoud van uw automatische horloges doordat de bewegende onderdelen van het uurwerk in beweging blijven en de olie goed verdeeld wordt. Een watchwinder is tevens een functionele accessoire om uw automatische horloges veilig op te bergen en beschermt het de automatische horloges tegen stof, condens en/of andere invloeden van buitenaf.

Met een collectie van meer dan 15 watchwinder merken bieden wij u altijd de meest geschikte watchwinder om uw automatisch horloges veilig van energie te voorzien. Onze collectie bevat o.a. merken zoals; Chronovision, Elma Motion, Heisse & Söhne, Paul Design, RDI, Bernard Favre en Boda Concept. De watchwinder merken in onze collectie worden geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit.

Hoe kies ik de beste watchwinder?

We verkopen watchwinders geschikt voor één automatisch horloge maar ook voor 2, 3, 4, 6, 8 of meer dan 10 automatische horloges.

U kunt ook zoeken op watchwinder type zoals; watchwinder met batterijen, Swiss made watchwinder, Duitse watchwinder of moderne watchwinder.

Elke watchwinder in onze collectie biedt de meest belangrijke functies voor het opwinden van een automatisch horloge. De draairichting (rechtsom, linksom of afwisselend), het aantal omwentelingen per dag (TPD = turns per day) en eventuele extra functies zoals een slaapmodus of speedwinding. Daarnaast kan je kiezen voor luxe watchwinders met LED verlichting, extra opbergruimte of zelfs een watchwinder safe.

Veilig, snel en voordelig

Een watchwinder kopen doet u veilig en voordelig in onze online shop. U kunt afrekenen via iDeal, creditcard of PayPal. Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. Vanuit voorraad leveren wij uw bestelling snel en degelijk verpakt af. U heeft een zichttermijn van 28 dagen en fabrieksgarantie op elk product.

Laatste nieuws & blog

Benson Compact Aluminium 1 Light Gray watchwinder

Wanneer je besluit een luxe automatisch horloge aan te schaffen, is deze absoluut niet compleet te noemen zonder een daar bij passende watchwinder. Wanneer je meerdere automatische horloges in het bezit hebt, of misschien zelfs wel de trotse eigenaar bent van een gehele verzameling, geldt dit des te meer. Een automatisch horloge bevat een zeer geavanceerd stukje techniek, namelijk een automatisch uurwerk. Dit uurwerk kan alleen functioneren door middel van beweging. Dit is ideaal wanneer je je horloge draagt, want je hebt hiervoor geen batterijen nodig. Je pols verzorgt hiermee automatisch de opwinding van je automatische horloge, simpelweg door de natuurlijke bewegingen die je hiermee maakt. Wanneer je je horloge niet om de pols hebt, wordt je horloge echter niet opgewonden. Dit betekent dat je automatische horloge stil kan komen te staan. Niet alleen moet je je horloge dan opnieuw instellen, het betekent ook een risico op onnauwkeurigheden in de tijdsweergave van je horloge. Natuurlijk is dit iets wat je wilt voorkomen, dat kun je doen door over te gaan tot aanschaf van een goede watchwinder.

Benson Compact Aluminium 1 Light Gray watchwinder

Afhankelijk van de capaciteit van de watchwinder kun je daar één of meerdere automatische horloges in opwinden. Je verhelpt hiermee het risico van stilstand van je horloge en zorgt er bovendien voor dat de olie in het horloge goed verdeeld wordt. Dit draagt bij aan het behoud van het horloge. Naast de opwindfunctie biedt een goede watchwinder ook een opbergfunctie en in sommige gevallen een displayfunctie voor jouw horloge. Het mag duidelijk zijn dat je als eigenaar van één of meerdere automatische horloges absoluut een watchwinder wilt hebben.

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder die bij jou en je automatische horloge(s) past, is het verstandig je goed in te lezen. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten watchwinders. Niet alleen op het gebied van kwaliteit en prijs is er heel veel mogelijk, ook wanneer we kijken naar design en eventuele extra opties is er veel te kiezen. Wij vertellen je graag meer over een specifieke watchwinder van het merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse bodem. Bij Benson is er veel kennis en ervaring aanwezig op het gebied van het luxe automatische horloge en de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinder. Hierdoor weet Benson niet alleen watchwinders te bieden met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, maar daarnaast ook een uiterst hoog gebruikerscomfort te realiseren. Zo zijn er veel Benson watchwinders in de collectie te vinden met mooie extra’s. Je kunt hierbij onder meer denken aan een ingebouwde LED verlichting, extra opbergruimte of een powerwinding functie.

In dit artikel willen we het graag specifiek hebben over de Benson Compact Aluminium 1 Light Gray watchwinder. Dit is een watchwinder die afkomstig is uit de nieuwste generatie Benson Compact Aluminium watchwinders. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray is een watchwinder waarmee je een enkel automatisch horloge kunt opwinden. Dit model is perfect wanneer je op zoek bent naar een compact design dat je gemakkelijk met je mee kunt nemen. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray is niet alleen klein, maar doordat deze watchwinder gemaakt is van aluminium ook licht in gewicht. Wanneer je je watchwinder en horloge graag meeneemt naar kantoor of bijvoorbeeld op reis, is dit model van Benson dan ook een uitstekende keuze. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray is uitgevoerd in de kleur lichtgrijs, wat passend is in vrijwel ieder interieur. Er zijn echter meerdere kleuren van dit model te verkrijgen, zoals zwart, donkergrijs, wit en blauw.

De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray wordt aangedreven door een Japanse motor van zeer hoge kwaliteit. Deze motoren zijn krachtig, energiezuinig en bovendien stil in gebruik. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray is geschikt voor het opwinden van ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type automatisch horloge. Dit model is bovendien volledig instelbaar, met behulp van het handige LCD scherm. Zo kun je exact de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen voor jouw horloge en hiermee de ideale voorwaarden voor opwinding bepalen. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functie dient om jouw automatische horloge te beschermen tegen overspanning. Dit model van Benson biedt daarnaast nog een mooie extra, de speciale ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw horloge op ieder moment van de dag perfect in het zicht kunt houden. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van een adapter, maar dit model kan ook functioneren door middel van batterijen. Doordat de watchwinder 6 tot 9 maanden kan functioneren op een set batterijen, heb je hier nauwelijks omkijken naar.

Wanneer je de Benson Compact Aluminium 1 Light Gray graag wilt bestellen, kun je deze beter bekijken in onze webshop. Wij leveren dit model van Benson met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Daarnaast voeren wij ook de gehele overige collectie van Benson. Wanneer je graag advies wilt hebben welke Benson watchwinder het beste bij je past, kun je daarvoor altijd bij ons terecht!

Lees meer >>Geplaatst op 13 april 2024 om 07:14 uur

Swiss Kubik Aluminium Silver watchwinder

Met de aankoop van een luxe horloge wordt er vaak voor gekozen een daarbij passende opbergmogelijkheid aan te schaffen. Je wilt tenslotte voorkomen dat jouw luxe horloge beschadigt of dat er onnodige slijtage veroorzaakt wordt wanneer deze niet gedragen wordt.

Voor een mechanisch horloge of een quartz horloge fungeren een hoogwaardige horlogedoos of -etui prima als veilige opbergplaats. Deze zijn verkrijgbaar van diverse toonaangevende merken en bieden jouw fraaie horloge of horloges een veilige en stijlvolle opbergplaats. Een horloge met een automatisch uurwerk heeft echter meer nodig dan enkel een goede opbergplaats. Voor een automatisch horloge kies je voor een opwindmogelijkheid en opbergplaats in één, in de vorm van een kwalitatieve watchwinder. Hierin berg je jouw automatische horloges op waarbij zij door middel van de juiste beweging direct ook worden opgewonden.

Wanneer je een automatisch horloge zou opbergen zonder deze op te winden, komt het namelijk stil te staan met alle vervelende gevolgen van dien. Zo betekent dit in de praktijk dat je je automatische horloge steeds opnieuw moet instellen en bovendien kunnen er door stilstand onnauwkeurigheden in de tijdsweergave ontstaan. We kunnen dan ook wel zeggen dat een goede watchwinder onlosmakelijk verbonden is met het automatische horloge. Naast de opwind- en opbergfunctie zorgt de beweging die de watchwinder biedt er direct ook voor dat de olie in het automatische horloge juist verdeeld wordt. Tot slot kan een fraaie watchwinder ook een mooie presentatiefunctie bekleden, waarbij jouw automatische horloge extra mooi uitkomt.

Wanneer je op zoek gaat naar een goede watchwinder, is het zaak te kiezen voor een merk dat goed bekend staat op dit gebied. Wij stellen je in dit kader graag voor aan het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een merk dat Swiss made watchwinders biedt. Dit betekent dat dit merk aan zeer hoge voorwaarden en eisen moet voldoen. Met een watchwinder van Swiss Kubik kies je dan ook altijd voor Zwitserse topkwaliteit. De Swiss Kubik watchwinders zijn in de basis voorzien van high-end Swiss made motoren. Met een basis van dit kaliber weet je zeker dat je altijd op je watchwinder van Swiss Kubik zult kunnen rekenen. Jouw automatische horloge of horloges zijn daarmee dan ook altijd klaar voor gebruik. Deze Zwitserse motoren staan er bekend om dat zij niet alleen betrouwbaar, maar ook energiezuinig en stil in gebruik zijn. Dit maakt dat de watchwinders van Swiss Kubik een zeer hoog gebruikerscomfort weten te bieden. Qua design biedt het merk watchwinders met een geheel eigen karakter. In alle designs van het merk komt namelijk de kubusvorm terug. Daarnaast zijn de watchwinders van Swiss Kubik allen compact vormgegeven, wat deze watchwinders gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen maakt. Swiss Kubik watchwinders functioneren op batterijen. Zo kan een watchwinder van dit merk tot wel drie jaar functioneren op een set AA batterijen. Je kunt de watchwinders van Swiss Kubik dan ook heel goed in een kluis opbergen, waarmee je kiest voor optimale veiligheid voor jouw automatische horloge én je watchwinder.

We hebben voor dit artikel een watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik geselecteerd, die we graag even nader voor je onder de loep nemen. Swiss Kubik biedt onder meer watchwinders gemaakt van hout, leder, polyamide en aluminium. We hebben als voorbeeld voor dit artikel gekozen voor een model gemaakt van aluminium, namelijk de Swiss Kubik Aluminium Silver. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur zilver. Aan de binnenkant is dit model zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met de lichter gekleurde buitenkant. De Swiss Kubik Aluminium Silver is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge tegelijkertijd. Daarmee is deze watchwinder ideaal voor de liefhebber met één of twee automatische horloges in het bezit. Uiteraard is ook dit model van Swiss Kubik uitgerust met een hoogwaardige Swiss made motor, die de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge moeiteloos verzorgt. Daarnaast is deze watchwinder instelbaar met behulp van de USB aansluiting, waarmee je precies de juist waarden voor opwinding kunt bepalen voor jouw automatische horloge. Tot slot biedt de Swiss Kubik Aluminium Silver een overwind protectie, die jouw automatische horloge beschermd tegen overspanning.

Swiss Kubik Aluminium Silver watchwinder

Een watchwinder van een gerenommeerd merk als Swiss Kubik bestel je bij voorkeur bij een officieel dealer. Deze kan jou als geen ander van dienst zijn bij vragen of een gewenst advies. Bovendien ben je er dan zeker van dat je een authentieke Swiss Kubik watchwinder ontvangt. Wij bieden als officieel dealer van dit toonaangevende watchwindermerk een ruim aanbod Swiss Kubik watchwinders in onze webshop. Daarbij vind je de Swiss Kubik Aluminium Silver, maar bijvoorbeeld ook watchwinders gemaakt van leder of polyamide en watchwinders met een grotere capaciteit.

Alle watchwinders van Swiss Kubik worden door ons geleverd met maar liefst drie jaar garantie. Wij zorgen er uiteraard voor dat jouw nieuwe aanwinst zorgvuldig verpakt wordt voor deze op weg gaat. Bekijk nu de mogelijkheden in onze webshop en overtuig jezelf!

Lees meer >>Geplaatst op 11 april 2024 om 14:45 uur