Het auto abonnement van NL

Flexibel & all-inclusive autorijden

Ongekende vrijheid voor een vast maandbedrag

balon schaduw
ballonnen
ballon schadow onder
mevrouw met ballonnen

Waarom nog een auto kopen of leasen? Terwijl een auto abonnement veel makkelijker en aantrekkelijker is!

carsub wolk
carsub auto 1carsub auto 2carsub auto 3carsub auto 4carsub auto 5carsub auto 6carsub auto 7carsub auto 8

Een auto abonnement?!

Met een Carsub auto abonnement rij je voor een minimale periode van 30 dagen all-inclusive (o.a. verzekering, onderhoud, reparatie, pechhulp en belasting) voor een vast maandbedrag. Bij ons geen langlopende contracten, aanbetalingen, BKR-registratie of boetes bij (vroegtijdige) beëindiging, maar juist 100% flexibel om te starten, wijzigen of pauzeren. Jij bepaalt!


Carsub member!

Na je eerste betaling ben je Carsub member! En wat houdt dat in? Als member rij je all-inclusive je auto voor een minimale periode van 30 dagen. En wil je van auto wisselen? Dan kan dat. Wij zijn merk onafhankelijk, dus bij ons kan je tussen alle auto’s wisselen wanneer jij wilt. En wil je even geen auto? Dan pauzeer je gewoon je abonnement.


Reparatie & onderhoud

Banden

Pechhulp

Verzekering

Belastingen

1.250 km vrij rijden

Geen BKR-registratie

Het is écht heel simpel!

Hoe het werkt?

1

Kiezen

Selecteer je auto van je dromen en budget
2

Bestellen

Vul je persoonlijke gegevens in
3

Bevestigen

Na goedkeuring gaan we je auto bestellen
4

Betalen

Na ontvangst van je betaling wordt jouw auto geleverd
5

Rijden

Gefeliciteerd! je kan nu gaan rijden!

CarSub Special

€ 599,00p.m.

 

(incl. BTW)

Renault Captur (handgeschakeld)

Doe deze maar Bekijk alles

€ 459,00p.m.

 

(incl. BTW)

Suzuki Swift 1.2. Smart Hybrid

Doe deze maar Bekijk alles

€ 549,00p.m.

 

(incl. BTW)

Renault Clio (handgeschakeld)

Doe deze maar Bekijk alles

Waarom mensen van Carsub houden

feedback company
9.6 Gebaseerd op 29 beoordelingen

Een heel groot welverdiend compliment aan Carsub! Bij Carsub houden ze van korte communicatielijnen, dat merk je aan alles. Geen ingewikkelde keuzemenu's waarbij "ga terug naar start" de enige goede optie is maar echte medewerkers die je te woord staan. Ze staan je niet alleen te woord maar ze nemen ook uitgebreid de tijd voor je vraag / probleem en lossen het dan zo snel mogelijk of of je krijgt een uitgebreid onderbouwd antwoord. Deze mensen snappen hoe het werkt, je bent geen nummer maar een klant en zo ervaar je ook elke vorm van contact als je met bij Carsub een auto abbonnement afsluit. Wouter en de rest van het Team, ga zo door. Ik hoop nog lang in jullie auto's te mogen rondrijden. Trouwens over de auto's, ik heb er nu twee mogen zien / rijden en zijn spliksplinternieuw. Worden desgewenst afgeleverd aan huis en je krijgt een korte instructie van de bezorger. Helemaal 100% in orde dit bedrijf.

Johan
13 september 2023

Mijn vrouw en ik zijn echte te spreken over dit verfrissende concept ! De aanvraag tot aan rijden was letterlijk in 3 dagen gerealiseerd en de auto is werkelijk top! Super vriendelijke mensen ook . Op nog vele jaren rijden in jullie voortreffelijke auto's Mvg Roy

Roy
20 oktober 2023

Het is echt fijn om persoonlijk contact te hebben via de mail in een tijd waarin je steeds vaker chatbots of geautomatiseerde berichten tegenkomt. Er werd echt goed meegedacht en de levering van de auto was zeer snel, zelfs met een lastminute adreswijziging van mijn kant, dus helemaal top!

Abels
2 januari 2024

Geweldige ervaring met CarSub.nl! De website is gebruiksvriendelijk, het reserveringsproces verliep soepel en de klantenservice was uitstekend. De auto was in perfecte staat bij het ophalen. Zeker aan te bevelen!

Mattheus
8 augustus 2023

Onlangs heb ik gebruik gemaakt van het concept van Carsub, wat ik als uiterst positief heb ervaren. Het gehele proces verliep soepel en het verkrijgen van de auto was ook zo geregeld. De auto zelf was in uitstekende staat en reed erg prettig. Carsub werkt transparant en biedt eerlijke prijzen. Ik raad carsub.nl ten zeerste aan voor een particulier auto-abonnement!

Bram
5 juli 2023

Huren is eenvoudig en werkt soepel met Carsub. Ook contact via whatsapp of mail wordt snel opgevolgd. Het enige nadeel is dat je bij Tesla Model 3 en Polestar 2 de digitale key via de app niet kunt gebruiken.

Jan Bosch
13 september 2023

Top Service

Zafar
4 januari 2024

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij het huren van een auto via jullie maandelijks opzegbaar auto-abonnement. Jullie communicatie was buitengewoon efficiënt en vriendelijk, waardoor het hele proces soepel verliep. De levering van de auto was verrassend snel en de afhandeling bij het inleveren was vlot en duidelijk. Ik ben zeer tevreden met de flexibiliteit die jullie bieden met het maandelijks opzegbare abonnement en kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die jullie hebben geleverd. Hartelijk dank voor jullie professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid.

Sylvan Kunne
9 maart 2024

Private lease beviel mij niet en de vrijheid van Carsub leek mij ideaal. Ik kon nog niet zoveel over dit bedrijf vinden buiten een aantal reviews. Ik heb ze gemailed en fijn contact gehad en daarom ook besloten een auto bij ze te nemen. De auto is zojuist afgeleverd. Alles na afspraak en de auto ziet er goed uit en werkt naar behoren. Overal zeer tevreden!

sam
14 september 2023

Prettig bedrijf met enthousiaste medewerkers. Zeer snelle oplossing bij wat afleverproblemen.

Evert
13 september 2023

Heb je een vraag? Wij zitten voor je klaar!

blije man
Neem contact met ons op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.