Shop lingerie en ondergoed op netlingerie.nl

Bij Netlingerie bieden we een grote en spannende selectie heerlijke, vrouwelijke en moderne lingerie. Hier vind je alle varianten waar je van kunt dromen. We bieden exclusieve ontwerpen in zowel klassieke, trendy, sportieve als vrouwelijke looks.

Verheug je op prachtige ontwerpen voor zowel het dagelijks leven als feestjes. We hebben BH geleverd, evenals slips en bodystocking met een focus op een mooie pasvorm en niet in de laatste plaats zachte en comfortabele materialen. Het assortiment biedt:

We hebben gezorgd voor professionele en niet in de laatste plaats trendy merken die je kunnen voorzien van goodies voor de garderobe, zodat je je voor alle gelegenheden vrouwelijk gekleed kunt voelen. Wij geven je de mogelijkheid van goedkope lingerie zonder in te leveren op kwaliteit.

Kijk ook uit naar een grote selectie van zowel Katoenen ondergoed, Wollen ondergoed, nachtmode, Badmode, sokken en Badjassen - alle ontwerpen van hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen wanneer u hier bij ons winkelt.

Lingerie van heerlijke kwaliteit en perfecte pasvorm

De kwaliteit is uitstekend als je zowel basisondergoed als de luxere soort met kant etc. koopt. We hebben professionele merken geleverd die een sterke focus hebben op de kleine details - details die het verschil kunnen maken. Het assortiment biedt prachtige designs met:

  1. Zorgvuldig geselecteerde materialen in een zacht design
  2. Duurzame naden, stiksels, tailleband en vleugels (BH)
  3. Geweldige kleurechtheid en kleuren die was na was blijven zitten
  4. Heerlijk comfort en perfecte pasvorm

De hoge kwaliteit voel je als je goodies van onze kwaliteitsmerken draagt. Comfort is altijd een belangrijke prioriteit achter elk ontwerp. Een beha moet je borsten kunnen ondersteunen en tegelijkertijd comfortabel zijn om te dragen.

Houd er echter rekening mee dat comfort en de juiste maat met elkaar verbonden zijn - voel je vrij om onze vele slimme maatgidsen te gebruiken voor de verschillende merken die je op onze site kunt vinden.

Prachtig kant in vele varianten

Mooi vrouwelijk Kanten zo ver het oog reikt - zo kan het voelen als je onze brede assortiment lingerie in vele spannende designs. 

  • Kant met en zonder elastisch materiaal
  • Kant van transparant materiaal
  • Kant in meerdere kleurvarianten

Casual, vrouwelijke of sexy lingerie

Moet het brutale en verleidelijke lingerie zijn, mooi en vrouwelijk of misschien een beetje ruig en cool? Vind je eigen favoriet tussen onze vele spannende ontwerpen. Misschien heb je je eigen persoonlijke stijl als je lingerie draagt?

Ons grote assortiment biedt van alles een beetje. We hebben vast ook iets naar jouw smaak. Misschien ben je op zoek naar brutale lingerie, grote maten lingerie of misschien een lingerieset voor een heel speciale gelegenheid, dus verheug je op ons grote en gevarieerde aanbod.

  • Veel spannende combinatiemogelijkheden van bh en slipje
We hebben het voor jou gemakkelijk gemaakt om online te winkelen en niet in de laatste plaats voor jou die graag de perfecte set wil samenstellen om aan de binnenkant van je lichaam te dragen. Wij geven je de mogelijkheid om de vele designs van topjes en broekjes precies zo te combineren als jij wilt. Laat je persoonlijke stijl tot in de kern doorschijnen met slim en vrouwelijk ondergoed. 
 

Al je populaire lingeriemerken

Wij hebben de lekkerste en populairste merken gevonden voor jou die topkwaliteit wil zonder een fortuin te betalen. We hebben ontwerpen geleverd die uitstekend geschikt zijn voor zowel het dagelijks leven, feesten als speciale gelegenheden. Kijk uit naar traktaties van populaire merken zoals:

Of je nu op zoek bent naar Hunkemöller lingerie, Triumph lingerie, Marie Jo lingerie, PrimaDonna lingerie, witte lingerie of misschien klassieke zwarte lingerie, laat je verrassen door de vele spannende designs.

Kiezen kan best lastig zijn, maar met onze aantrekkelijke prijzen is er volop gelegenheid om zowel jezelf als je garderobe te verwennen met wel meerdere varianten.

Lingerie-uitverkoop

Bij Netlingerie vind je ook altijd spannende lingerieaanbiedingen. We hebben gezorgd voor een grote selectie van zowel slipjes, topjes als bh's, zodat je je garderobe kunt opfleuren met lekkernijen van de grootste merken uit binnen- en buitenland tegen geweldige prijzen als je hier bij ons winkelt.

We kunnen u ook aanmoedigen om onze pagina met spannende aanbiedingen te bekijken, waar u regelmatig veel spannende soorten ondergoed, nachtkleding, badkleding en homewear kunt vinden tegen grote besparingen. Hier kun je met een beetje geluk restjes vinden van eerdere collecties met flinke kortingen of andere heel speciale aanbiedingen.

Verheug u ook op altijd goede service als u bij ons winkelt. Wij bieden:

  • Snelle levering
  • Levering bij een parcelshop bij jou in de buurt
  • 365 dagen retourrecht
  • Gratis verzending bij aankopen vanaf 59 EUR

Heb je vragen over een bestelling, een kleur of misschien wel je maat, neem dan contact met ons op via de klantenservice. Wij staan elke werkdag tussen 8.00 en 11.00 uur voor je klaar. Wij zijn bereikbaar op tel. 45+ 41 40 75 00. We kijken ernaar uit u te helpen bij het vinden van mode-lekkernijen van de grootste merken.