10 % extra korting met code PAQUES24 ⛷️
  • Meningen: 95% van de netskiers tevreden
  • -5% extra vanaf 4 packs
  • Gratis en eenvoudig annuleren
  • Stijlvolle uitrusting

Skiverhuur Font Romeu

Huur uw uitrusting in een paar klikken met Netski
motor_btn_close
Huurdata
2024-03-31 2024-04-05
motor_select_first_day
Verwijderen

Skiverhuur winkels Font Romeu

Font Romeu, gelegen in de Pyreneeën op het plateau van Cerdagne op 1800 meter hoogte, is gemaakt voor de wintersport en om te genieten. Het zonnigste skigebied van Frankrijk belooft fantastische afdalingen, zachte sneeuw en levendige, gezellige avonden.

Font Romeu, gelegen in de Pyreneeën op het plateau van Cerdagne op 1800 meter hoogte, is gemaakt voor de wintersport en om te ge...
Massief

Pyrénées Catalanes

Alpineskiën

58 km pistes

Van 1712m naar 2213m

  • 15 groene hellingen
  • 10 blauwe hellingen
  • 9 rode hellingen
  • 9 zwarte hellingen
OP KAART ZIEN

Netski winkels in het resort Font Romeu

  • Netski Locasport
    Openingstijden winkel:
    Winkeldiensten :

Het Font Romeu station

Een skigebied voor kampioenen

Op enkele kilometers van de Spaanse grens, in de Catalaanse Pyreneeën, biedt het skigebied Font Romeu een unieke wintersportbeleving. U bent gewaarschuwd.

Font Romeu is modern, groot en sportief. Olympische atleten komen hier trainen en velen zijn hier naar de middelbare school gegaan. Het biedt meer activiteiten dan een klassiek skigebied, met zijn slalom- en biatlonstadions, zijn rodelbaan, zijn schaatsbaan, zijn zwembad, zijn manege, zijn atletiekstadion...

Fun fact: Martin Fourcade komt uit het naburige dorp en ging naar de middelbare school in Font Romeu.

Naast het skiën zorgen de charme en gezelligheid van Font Romeu ervoor dat u 's avonds zin krijgt om uit te gaan. U kunt genieten van de lokale gastronomie of de verschillende bars van het skigebied.

Skigebied

Met 15 groene, 10 blauwe, 7 rode en 9 zwarte pistes biedt het skigebied Font Romeu iedereen de mogelijkheid om vooruitgang te boeken en zich te vermaken. Op de 43 kilometer aan pistes kunt u skiën tussen de dennenbomen en genieten van het uitzicht op de Pyreneeën. Ook bij het langlaufen hoeft u niets te missen; het is het grootste gebied in de regio, met meer dan 100 kilometer aan loipes.

Het snowpark van Font Romeu staat bekend als een van de beste van Frankrijk. Zo kan iedereen beginnen, leren en plezier hebben.

Goed om te weten
- Een ideaal vakantieoord voor kuren met zijn middellandse zeeklimaat, laag in allergenen, wat de behandeling en vermindering van ademhalingsziekten mogelijk maakt.
- Een vriendelijk en authentiek dorp, perfect voor gezinnen
- De ontmoetingsplaats voor vele riders en freestylers

Netski Locasport

Wil je ski's huren in Font Romeu?

Ontdek onze andere resorts in het Pyrénées Catalanes massief. : Formiguères, Les Angles, Pyrénées 2000, Saint Pierre Dels Forcats. Bij Netski is het snel en gemakkelijk!