, , , , ,

Stickers op rol

Geen stansmeskosten door lasersnijden
Hoge resolutie
Alle gewenste vormen mogelijk
Verkrijgbaar met handige dispenser

TIP: Geef het formaat op en in de volgende stap het aantal. Ons systeem berekent op het einde zelf op hoeveel rollen dit het voordeligst kan gedrukt worden. Het totaal aantal stickers kan dan lichtjes wijzigen.

Veel gebruikt in retail. Stickers op rol zijn bijvoorbeeld handig om snel een kortingsactie op je product te plakken. Verkrijgbaar vanaf 1 rol oplage en in alle gewenste vormen.
Zes materiaalsoorten één van de drie laminaatsoorten
Je bestelt stickers op rol op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie, transparante folie, zilverfolie of Easy Dot. Wij leveren de stickers op rol en snijden ze kisscut; door de sticker tot de backing. Bij stickers op rol kan de ruimte tussen de stickers variëren.
Verkrijgbaar met handige dispenser
Daarnaast leveren wij deze stickers optioneel met een handige label dispenser box. Om er zeker van te zijn dat jouw stickers op rol niet beschadigen, krijg je standaard een paar meters extra. Na het afrollen van de eerste meters, zijn de rest van de stickers klaar voor gebruik.
Geen stansmeskosten door lasersnijden
Voor de stickers op rol snijden we folies met een laser snijmachine. Deze machine heeft een hoge nauwkeurigheid en er zijn geen dure stansvormen nodig. Je bestelt in kleine oplages, tegen een aantrekkelijke prijs, zonder extra startkosten.
Stickers voor verschillende toepassingen
Afhankelijk van toepassing kun je kiezen voor verschillende materialen. Wanneer je een sticker zoekt met een permanente lijmlaag, kies dan voor witte, transparante of zilverfolie*, of één van de twee papiersoorten. Zoek je een sticker die meerdere keren geplakt kan worden? Kies dan voor Easy Dot-folie. Easy DOT-folie is een herpositioneerbare folie met een permanente lijmlaag met noppenstructuur. Door de luchtkanaaltjes breng je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan. Hierdoor is dit materiaal geschikt om te gebruiken op ramen, muren en deuren.
Let op: Het kan voorkomen dat je sticker een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten.
Materiaal Mat papier, Glans papier, Witte folie, Transparante folie en Zilver folie
Printtechniek LEP-Technologie
Maximale printbreedte 30 cm
Lijmlaag Permanent. Met uitzondering van Easy dot; deze is herpositioneerbaar. Ondanks de permanente lijmlaag zijn de stickers alleen voor kortlopende toepassingen.
Afwerking Schoon- en contoursnijden, levering op rol. De folie krijgt glans of mat laminaat.
Binnen/buiten Binnen en buiten. Uitzondering is papier, dit is alleen geschikt voor binnen.
Extra Stickers op rol zijn gewikkeld op een koker met een doorsnede van 7,6 cm.
De minimale afname is 25 l/m. Let op dit geld per beeld.
Eén beeld per rol.
Maximale printhoogte 47 cm

Je ontwerp/drukbestand moet aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen. 
Grafische richtlijnen voor de grafische ontwerper: 

  • OPMAAK: Maak je ontwerp in een grafisch programma waar je met vectoren kunt werken. (bij voorkeur Adobe illustrator)
  • STICKERVORM BEPALEN: dit doe je in een afzonderlijke laag (noem deze CutContour)
    In deze laag teken je in 1 gesloten vectorlijn de omtrek/vorm van je sticker. Deze lijn teken je in een spotcolor met de naam “CutContour” Dit is heel belangrijk: meer info)
  • FORMAAT EN AFLOOP: Stel het documentformaat in op het gewenste formaat, voorzien van 1 cm afloop rondom rond, dus het gewenste formaat + 2cm in de hoogte en + 2cm in de breedte. 
  • VEILIGE MARGE: Hou teksten en belangrijke delen van je ontwerp op een veilige afstand van de rand. Doe dit in verhouding tot het eindformaat. Bij kleine stickers moet je minstens 7mm van de rand blijven. Anders loop je het risico dat bij een lichte verschuiving tijdens het drukken, we in je beeld/ontwerp snijden. Achtergrondbeelden of achtergrondkleuren moeten uiteraard aflopen.
  • LETTERTYPES EN CONTOUREN: Maak je ontwerp, zet daarbij altijd alle vormen, lijnen en fonts om naar contouren en outlines.
  • LAGEN: Verwijder lege en verborgen lagen en zet alles samen op 1 laag. Werken met lagen is handig tijdens de opmaak, maar vormt risico’s bij de RIP-software en maakt bestanden onnodig groot.
  • BESTANDSFORMAAT PDF: Exporteer het ontwerp naar een vectoriële PDF voorzien van de gevraagde afloop rondom, zonder paskruisjes of snijtekens en bewaar dit op je computer. Op het einde van je order kan je het ontwerp uploaden. (En automatisch laten controleren)

     Uitgebreide informatie, jobobtions en PDF voorinstellingen 

     Bij twijfel of vragen, chat met ons of bel (B) 09 282 84 38 (NL–L) 0032 9 282 84 38

Winkelwagen
Scroll naar boven