De verse boeketten van Eurotuin


Beste klant,

Bij Eurotuin hebben we onlangs besloten de online verkoop van producten, inclusief onze boeketten, stop te zetten. Desondanks blijven we met veel toewijding boeketten produceren, zowel voor onze eigen winkels als voor onze gewaardeerde collega's bij Aveve.

Hoewel de mogelijkheid tot online bestellen nu niet meer beschikbaar is, heten we je van harte welkom om onze boeketten te ontdekken en te verkrijgen in onze winkels. Als je echter de voorkeur geeft aan het gemak van online bestellen, nodigen we je uit om dit te doen via de website van Aveve.

We kijken er naar uit om je in de toekomst van dienst te zijn en waarderen je begrip.


Bestel jouw boeket online




Boeketten Banner Eurotuin

Bij Eurotuin geloven we dat bloemen een unieke emotie overbrengen. Of het nu gaat om het vieren van de liefde, het tonen van waardering of het bieden van steun in moeilijke tijden, onze prachtige boeketten en bloemstukken zeggen meer dan duizend woorden. Bezoek ons bloemenatelier in onze winkels en onze webshop en laat je verrassen door onze floristen.


Bezoek onze winkels

Hero Banner Boeketten
foto van boeket op maat die gemaakt wordt

Boeketten op maat

EOp zoek naar een romantisch boeket voor jouw geliefde? Wil je iemand bedanken of jouw waardering tonen voor een bijzonder persoon? Of is het juist tijd voor een boeket om iemand te steunen tijdens moeilijke tijden? Onze ervaren bloemisten stellen met passie een prachtig boeket voor jou samen - want bloemen spreken meer dan duizend woorden.

Boeket in de kijker

Elke maand laten onze floristen hun creativiteit de vrije loop en creëren ze een boeket dat past bij die tijd van het jaar. Zo vind je elke maand opnieuw een prachtig, origineel boeket in onze winkels. . Succes gegarandeerd!

boeketten eurotuin
foto van een bloemschikatelier

Bloemschikmateriaal

Creëer jouw eigen unieke bloemstuk met ons bloemschikmateriaal. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan bloemschikartikelen, waaronder vazen, gereedschap, bindmateriaal en decoratieve elementen. Of je nu een beginnende bloemschikker bent of een ervaren professional, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw eigen unieke bloemstuk te maken.

foto van menen in een workshop met bloemen

Workshops

Ben jij net zo gek op boeketten en bloemstukken als wij? Zou je graag willen leren hoe je zelf zo’n prachtig bloemstuk maakt? Wij organiseren regelmatig toffe demo’s en workshops waar jij van alles kan bijleren, waaronder bloemschikken! Bekijk ons aanbod hier.

foto van alle vazen in de eurotuin winkel

Vazen

Wij begrijpen dat de juiste vaas een belangrijke rol speelt bij het presenteren van jouw bloemen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan vazen in verschillende maten, kleuren en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een elegante vaas voor op de eettafel of een moderne vaas voor in de woonkamer, bij ons vind je het allemaal.

Wil je de boeketten graag in het echt bekijken?
Kom dan langs bij één van onze filialen en laat je inspireren door ons assortiment.
Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.