FIETSVAKANTIE vanaf € 339,00

De winkel biedt de beste plek om fietsvakanties door te brengen vanaf € 339,00.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Enkele reis voor slechts € 170,00

Geniet van de enkele reis in Groenland Limburg Duitsland voor 3 dagen tegen de laagste prijs van slechts € 170,00 Bezoek nu het web voor meer informatie.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Bourgondie 5 dagen

Geniet van de 5 daagse reis vanaf € 375,00 de reis is inclusief fietsvakanties en voor meer informatie bezoek nu de winkel en maak uw boeking.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Last minute reis

De laatste plaatsen op last minute groepsreizen en enkele reizen. Deze Aktiva Tours groepsreizen en enkele reizen hebben een vertrekgarantie en bieden nog ruimte.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

8 dagen start Bregenzs

Geniet van het Bodenmeer 8 dagen begint bregenz vanaf € 490,00 de totale lengte van de oever is 263 kilometer bezoek nu voor meer info.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Bodensee controleert € 110

U ontvangt extra’s voor uw Bodensee fietstocht Aktiva Bodensee controles per persoon, geldig voor de 8 daagse Bodensee met start Bregenz.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Meer over Aktivatours:

Aktivatours is een reisorganisatie, gevestigd in Asten (Noord-Barbant), die al meer dan 25 jaar groepen en individuele fiets- en wandeltochten organiseert in 19 landen van Europa. Het is een ervaren bedrijf dat werkt met een gepassioneerd, georganiseerd en ondersteunend team om ervoor te zorgen dat u de beste en meest comfortabele reis krijgt. Iedereen met een normale gezondheid en potentieel kan deelnemen aan deze reis. Zij zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van fiets, kaarten, gids, plaatselijk vervoer, bagagevervoer, indeling en maaltijden. Aktiva biedt haar diensten aan in veel Europese landen zoals België, Frankrijk, Italië, Nederland, Griekenland, Spanje en vele andere.

Hoe Aktivatours reisplannen regelt?

Eén reisplan betekent de registratie van één persoon alleen en later zal hij / zij worden toegevoegd in een groep van dezelfde richting. Alles is geregeld van lokaal vervoer tot accommodatie, richting tot maaltijden, alles is goed geregeld en voor hen gepland. Als een persoon zijn aparte woonruimte wil of wil indelen, kan dat hier vaak.

Hoe reis je als je alleen bent?

Individuele reizen zijn geregeld voor reizigers die in paren of meer zijn en afzonderlijk willen reizen zonder andere reizigers en gidsen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het treffen van andere regelingen, zoals hotels, maaltijden, bagagevervoer en toeristische informatie. U kunt deze reizen met eigen vervoer boeken of u kunt ook gebruik maken van hun diensten.

Hoe reis je met familie?

Familiereizen worden ook georganiseerd in de stijl van individuele reizen. Deze reizen zijn geschikt voor zowel ouders als kinderen omdat er voor hen speciale activiteiten, tochten op korte en beperkte hoogte zijn gepland. Aktivatours verzorgt deze reizen in veel landen in Europa.

Bent u een fietsliefhebber?

Aktivatours organiseert fietstochten van het ene hotel naar het andere of de ene afstand naar het andere. De fietsafstand is doorgaans 35 tot 60 km met korte pauzes per dag.

Groeps- en enkele reizen per fiets:

Aktivatours organiseert fietstochten voor individuele groepen. Ze zijn verantwoordelijk om alles voor deze reizen te regelen, zoals fietsbestemming (meestal van het ene hotel naar het andere), locatie, reisgids (die je tijdens de reis begeleidt en op prominente punten wijst), accommodatie, maaltijden en bagagetransfer. Ze plannen de fietsafstand en dat is meestal 40 tot 60 km per dag met korte pauzes en een vrije dag na 3 tot 4 fietsdagen. Ze regelen zelfs een hybride fiets met 24 versnellingen voor je en als je met een calamiteit te maken krijgt, zal de Aktiva-gids je het alternatief bieden. Ze voorzien je ook van een routekaart, routebeschrijving en regels en reisdocumenten. Zodat u zorgeloos van uw reis kunt genieten.

Individuele verplaatsingen met de fiets:

Aktivatours is uitgegroeid tot een bekende Nederlandse organisator van fiets- en wandeltochten in vele landen zoals Duitsland, Hongarije, Kroatië, Nederland, Portugal, Tsjechië en Zwitserland. Ze organiseren zowel groeps- en single- als individuele reizen. Individuele reizen zijn bedoeld voor degenen die apart met hun partner willen gaan. Ze nemen gewoon een reiskaart, route-instructies en informatie over afstand mee en zonder enige groep of gids genieten ze op hun eigen vaardigheid van de route. Bij individuele reizen is Aktiva verantwoordelijk voor uw accommodatie; bagagevervoer, maaltijden en het verstrekken van afstandsinformatie, kaarten en tracks. Om het volgpunt te bereiken kunt u uw eigen vervoer gebruiken of u kunt gebruik maken van vervoer van Aktiva.

Houd je van wandelen?

Als u een liefhebber bent van speuren of wandelen, heeft Aktivatours wandelvakanties voor u georganiseerd waarbij u kunt aansluiten bij een wandelgroep of waar u individueel kunt genieten. Je moet van de ene plaats naar de andere lopen onder begeleiding van een Nederlandse gids die er altijd is, niet alleen om je te helpen en te begeleiden, maar je ook te informeren over de geschiedenis van elke beroemde plek.

Groeps- en enkele wandeltocht door Aktiva:

Bij Aktiva is een wandelpad voor de groep meestal 13 tot 18 km per dag met korte pauzes. Zij regelen een gids die je in minibusjes naar het volgpunt brengt en ook verantwoordelijk is om je bagage naar de volgende bestemming te brengen. Voorafgaand aan de tracking ontvang je elk detail van je track en routebeschrijving met je reisdocumenten. Aktiva biedt deze wandeltochten aan in veel landen in Europa.

Individuele wandeltochten door Aktiva:

Door een individuele wandeltocht met Aktiva, kunt u samen met uw partner van uw route genieten en het is de bedoeling dat u uw doel in uw eigen tempo voltooit. Voordat je begint met het volgen ontvang je een routebeschrijving en kaarten in de Nederlandse taal en moet je het doel afleggen zonder gids. U kunt de minibus van Aktiva nemen om het wandelpunt te bereiken.

Langlaufreizen door Aktiva:

Bij Aktiva kunt u zelfs deelnemen aan langlaufreizen en genieten van de gezonde sfeer met skiën, wandelen en vele andere activiteiten die u interesseren. In de winter kunt u genieten van de zon en in gezellige en comfortabele hotels verblijven. Met Aktiva krijgt u de kans om in veel Europese landen te verhuizen, zoals Ierland, België, Polen, Groot-Brittannië, Malta, Marokko en vele andere.

Welke faciliteiten biedt Aktivatours?

Aktivatour werkt altijd om u van alle comfort te voorzien tijdens uw reis met hen. Voor uw vrolijke reis regelen ze accommodatie, maaltijden, gids en alles wat u nodig heeft tijdens uw reis.

Indeling:

Tijdens je verblijf is het aan jou om een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer te boeken en als je na je enkele boeking een indeling wilt maken met je medereiziger van hetzelfde geslacht, kun je de kamer met hem / haar delen. Maar als u uw aparte kamer wilt, krijgt u die daar. De keuze is aan jou. Aktiva biedt u overal volledig gefaciliteerde accommodatie.

Maaltijden:

Tijdens uw verblijf in hotels is soms alleen het ontbijt bij de deal inbegrepen, maar vaak zijn zowel maaltijden, ontbijt als diner inbegrepen. Meestal geeft de reiziger de voorkeur aan de deal met beide maaltijden. Ook hier is de keuze aan u, u wilt accommodatie met een enkele maaltijd of dubbele maaltijden.

Gids:

Tijdens uw reis regelt de Aktiva-reisorganisator niet alleen transport, bagage, hotels en routes, maar biedt u ook een dagelijks programma, routegegevens en lokale informatie.

Fietsen:

Aktiva-tours regelen ook hybride fietsen met 24 versnellingen voor de reiziger. Elke fiets wordt voor je nagekeken en geprepareerd en bij het startpunt van de sporen meegegeven. Vindt u een probleem met uw fiets of heeft u pech onderweg, dan kunt u het alternatief nemen.

Hoe kunt u besparen bij Aktivatours?

Via onze portal Kortingsonline.nl kun je kortingen, aanbiedingen en deals krijgen bij reizen van Aktiva tours. U kunt uw geld besparen door een deal te sluiten bij Aktiva via Kortingsonline.nl. U hoeft alleen maar de Aktiva disocunt-pagina op de Kortingsonline.nl-site te openen en u kunt daar veel kortingscodes en deals krijgen. U kunt eenvoudig gebruik maken van deze kortingen door enkele eenvoudige stappen hieronder te volgen

  1. Open de Kortingsonline.nl site en ga naar de Aktiva voordeelpagina.
  2. Hier vindt u veel deals, kies de deal op basis van uw behoefte.
  3. Ga na het maken van een deal naar je winkelwagentje.
  4. Hier kunt u zien dat de korting die in uw deal wordt vermeld, van uw totale factuur is afgetrokken.
  5. Typ nu uw basisinformatie, reisduur en het aantal personen en dat is het.
  6. Een deal sluiten bij Kortingsonline.nl is zo simpel als je kunt denken.
Let ook op andere categorieën:

Op Kortingsonline.nl vind je nog veel meer producten die elk aspect van je leven aangaan. U kunt andere categorieën bekijken, zoals mode, gadgets, schoenen, elektronica, haarverzorging, huis en tuin en vele andere, voor veilig en vruchtbaar winkelen.