20% Korting

Nu kunt u genieten van tot wel 20% korting op de winkel.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

15% Korting

Ontvang 15% korting en geniet van een zeilvakantie op Ocean34.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

€56 Korting

Nu kunt u drie dagen genieten van zeilen met een mooie korting van € 56.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Alleen vanaf € 1045

Kies een beste zeilvakantie in Griekenland voor maar € 1045.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Beste aanbiedingen

Bezoek de winkel en vind de beste aanbiedingen voor uw reizen op prachtige plaatsen.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Familie zeilen

Dit web biedt de service om met het hele gezin te zeilen. U kunt deze service gebruiken in Kroatië, Denemarken en Griekenland.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Huur een zeiljacht Griekenland

Huur zeiljachten in Griekenland tegen zeer lage prijzen, bezoek de winkel nu en boek vandaag nog.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Zeiljachten te huur

Zeiljachten zijn op verschillende locaties te huur tegen de laagste prijzen.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Onlangs verlopen Amorgos acties, maar kan nog steeds werken

Korting van 10%

Geniet van de zeiltocht in Griekenland met de korting van 10% voor meer informatie bezoek nu de website.

Bekijk korting
Verlopen

Meer over Amorgos:

Amorgos is in feite een platform voor diegenen die zeilervaring of training op vakantie willen opdoen. Het begon in 1997 en werd binnen 22 jaar een geweldige set van zeilgidsen en zeilcursussen in de hele wereld. Ze bieden tal van variaties in zeilprogramma’s zoals het huren van een zeiljacht als je kunt zeilen, zeiltochten met vrienden en familie, het huren van flottielje en zeilcursussen. Ze bieden zelfs verschillende routes in veel landen zoals Griekenland, Italië, Denemarken, Kroatië, Turkije, Spanje, het Caribisch gebied en Nederland. Onder begeleiding van bekwame schippers en getrainde zeilinstructeurs kunt u prachtige en betoverende eilanden ontdekken.

Hoe leer je zeilen tijdens vakanties?

Leren zeilen is geweldig en interessant met Amorgos. Het maakt niet uit als u niet weet hoe u moet zeilen. Met Amorgos kun je leren zeilen met plezier. Hun ervaren instructeur begeleidt je in het leerproces. Na de cursus kun je zeker een groot zeiljacht op zee besturen. Je leert niet alleen zeiltrucs maar kunt ook eilanden, dorpen, gezellige restaurants en mooie havens bezoeken. Het is echt geweldig, het is geweldig om de felle zon te zien, de wind te voelen, de golven aan te raken en de lucht te observeren.

Hoe leerervaring is bij Amorgos?

Amorgos organiseert 30 tot 40 reizen met verschillende routes, zodat je een leuke vakantie kunt doorbrengen met stralende zon, wind en blauwe lucht. Als je wilt leren zeilen of je bent een zeilexpert die zijn / haar ervaring met anderen wil delen of op zoek bent naar een spannende reis met je vrienden en familie dan ben je hier aan het juiste adres. Amorgos organiseert voor u een volledig ontspannen en charmante zeilsfeer.

Hoeveel zeilplannen zijn er op Amorgos?

Bij Amorgos hebben ze elke reis gepland, inclusief locatie, ervaren gids of schipper voor u, routeplan en een aantal zeilers. Maar ze kunnen hun plan aanpassen aan uw vaarniveau, uw gewenste activiteiten, weersomstandigheden en plaatsen die u wilt bezoeken. In principe bestaat elk plan uit twee lesblokken, twee zeilblokken, zwemmen, zonnebaden en een uitgebreide lunch, maar hun plannen zijn erg flexibel en je kunt je favoriete leuke activiteiten in je plan toevoegen.

Voor wie zijn deze cursussen bedoeld?

Amorgos organiseerde deze cursussen voor iedereen boven de 18. Het maakt niet uit of je zeilervaring hebt of niet, je bent een man of een vrouw, je bent alleenstaand of een stel, je bent alleen of met een groep, of je een spirit hebt van zeilen of je wilt de nieuwe eilanden, nieuwe magische werelden zoals de hemel en betoverende landschappen verkennen, dan zijn deze plannen absoluut perfect voor jou.

Welke functies zijn beschikbaar in hun jachten?

Een gemiddeld jacht is ontworpen voor 5 tot 8 deelnemers en een getrainde Amorgos-schipper. Elk jacht heeft 4 tot 5 hutten, twee doucheruimtes, een dekdouche, een keuken en een dek om te genieten van de zonnige dag. U kunt zelfs de grootte van het jacht aanpassen aan uw routeplan en behoeften.

Wat is het expertiseniveau van trainers bij Amorgos?

Amorgos plande hun cursussen altijd onder toezicht van ervaren schippers en volledig opgeleide instructeurs voor uw veiligheid. Ze huren trainers in en leiden ze vervolgens weer op volgens hun eigen regels en voorwaarden. Zodat u een onbezorgde vakantie kunt doorbrengen en aangename herinneringen kunt creëren.

Hoe is de ervaring bij Amorgos?

Tijdens deze cursus bij Amorgos leer je niet alleen zeiltrucs maar doe je ook veel avontuurlijke ervaring op tijdens het zeilen van eiland naar eiland. Het is een geweldige kans om een blik te werpen op de ongeopende natuur, prachtige stranden, waardige bergen, greens en historische dorpjes, restaurants en prachtige pubs. Je kunt deelnemen aan gezellige avondfeesten en BBQ-feesten op het verlaten strand.

Hoe een jacht huren bij Amorgos?

Bij Amorgos kunt u zelfs zelf een zeiljacht huren als u al zeilervaring heeft en u het jacht onder alle omstandigheden kunt besturen. Ze hebben meer dan 400 jachten met verschillende typen, maten en prijzen. Een gemiddeld jacht heeft 3 of soms 4 hutten, 1 of 2 douche / toiletten, een dekdouche, een keuken en een mooi dek om te ontspannen in de zon. U kunt elke optie kiezen die het beste bij u past en samen met uw vrienden en familie een prachtige reis van eiland naar eiland beleven.

Hoe een flottielje huren bij Amorgos?

Bij Amorgos kunt u zelfs een vlootzeilcursus of -trip meemaken. Als je een goede schipper bent, kun je een zeiljacht huren in de flottielje en je eigen plan volgen met familie of vrienden. En als je niet veel ervaring hebt kun je zelfs meedoen aan het flottielje zeilen en genieten van een mooie tocht met getrainde schippers.

Welke gebieden bestrijkt Amorgos?

Amorgos biedt een breed scala aan vaargebieden voor alle soorten zeilers. Als u een nieuwe bent, kunt u een gemakkelijke locatie kiezen met in het oog springende landschappen en landschappen. Maar als u een ervaren zeiler bent, kunt u uw eigen jacht huren en uw eigen route uitstippelen.

Vaarroutes in Griekenland:

Griekenland naar Athene (een van de meest veeleisende routes), Griekenland naar Lefkas, Griekenland naar Corfu, Griekenland naar Zakythos, Griekenland naar alle gebieden.

Huur een zeiljacht in Kroatië:

U kunt zelfs een jacht huren of een cursus kiezen van Kroatië naar Sukosan, Kroatië naar Split, Kroatië naar Murter, Kroatië naar Pula Kroatië naar alle gebieden.

Een zeiljacht huren in Spanje:

U kunt een jacht huren of deelnemen aan een cursus van Spanje naar Mallorca.

Huur een zeiljacht in Italië:

U kunt de route volgen van Italië naar Salerno en Italië naar alle gebieden.

Een zeiljacht huren in Nederland, Turkije en Oostzee:

U kunt een jacht huren voor Nederland tot Muiderzand, van Turkije tot alle gebieden en van Denemarken tot aan de Oostzee.

Hoe krijg je kortingen bij Amorgos?

Op onze website Kortingsonline.nl kunt u kortingen en aanbiedingen krijgen op de zeilplannen en route van Amorgos. Op Kortingsonline.nl kunt u met korting deals krijgen als u wilt leren zeilen of een jacht wilt huren. Kortingsonline.nl biedt heel eenvoudig en eenvoudig kortingen. U hoeft alleen maar enkele eenvoudige stappen te volgen die hieronder worden vermeld

  1. Open allereerst de Amorgos Kortingen pagina op de Kortingsonline.nl site.
  2. Selecteer de afgeprijsde deal volgens uw plan en klik op de deal.
  3. Ga naar uw winkelwagen waar u kunt zien dat uw korting van uw totale factuur is afgetrokken.
  4. Noem enkele basisinformatie zoals uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en het aantal zeilers.
  5. En dat is het. Korting nemen bij Kortingsonline.nl is zo simpel als je kunt denken.
Op zoek naar meer?

Amorgos is er om de perfecte reis voor u te regelen, zodat u kunt genieten en besparen. Maar er zijn nog veel meer winkels op onze online portal KortingsOnline waar je verschillende kortingen en aanbiedingen kunt vinden. Ga naar Dormio Holidays, Droomparken, The Student Hotel, Abba Hotels en nog veel meer in onze Hotels sectie.