Bespaar tot € 650

Scoor maar liefst € 650 per jaar als je je contract bij Minder aanmeldt. Dus haast je nu en grijp deze aanbieding.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

3 jaar vast energieplan

Ben je een natuurliefhebber en wil je groene stroom gebruiken? Dan is dit plan uitstekend voor jou, want je krijgt 100% groene stroom opgewekt door Sun. Samen met een verlaging van de energiebelasting van € 461,62. V Bezoek de onderstaande link voor meer informatie.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Beste energieplan voor zelfwerkers

Vergelijk online de beste energieaanbiedingen voor jou als ZZP’er bij Minder, want je hebt altijd 14 dagen bedenktijd, Online actietarieven en 100% onafhankelijk.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Historisch lage prijzen

Kent u bij Minder, door de recente wereldwijde ontwikkelingen (oa Covid-19) zijn de energieprijzen historisch laag. Dus vergelijk nu en bespaar geld.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Voordelen bij Minder

Wilt u weten wat uw voordelen zijn bij het vergelijken bij Minder, zij vergelijken alle leveranciers, u krijgt de beste energietarieven, de gehele overdracht wordt voor u geregeld, u komt nooit zonder stroom te zitten, een berichtje wanneer uw contract afloopt en u kunt altijd bel ze voor hulp

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Energieleveranciers

Ze hebben de grootste energieleveranciers zoals Essent, Vattenfall (voorheen Nuon), Eneco, E.ON, Greenchoice, Dutch Energy, Company, ENGIE, Gazprom Energy, Anode Energy, The Free Energy Producer (DVEP Energy), The Green Power Factory en vele anderen. Al deze leveranciers bieden u niet alleen het beste plan, maar ook een concurrerende prijs. U betaalt dus altijd minder!

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Plan voor groene energie voor nieuwe klanten

Krijg een geweldig elektriciteits en gasplan voor 3 jaar, dat 100% groen is en geproduceerd wordt uit wind, zon of water. Bezoek de onderstaande link voor meer informatie.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Hoe bieden ze concurrerende energietarieven voor bedrijven?

Ze zijn een ondernemer en een 100% onafhankelijke vergelijker, je betaalt dus niet teveel voor energie en besteedt er zo min mogelijk tijd aan.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Grote zakelijke klant?

U bent een grote zakelijke klant (een grote zakelijke gebruiker) als:

 • Uw energie wordt maandelijks gefactureerd op basis van uw werkelijk verbruik. U ontvangt twee afzonderlijke facturen: één voor energievoorziening en één voor netbeheer.
 • Je hebt een elektriciteitsaansluiting die groter is dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en / of een gasaansluiting vanaf 40 m3 per uur (≥G40). Ga dan naar MKB & ZZP comparer en ontvang de beste prijzen / plannen.
Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Hoe worden de jaarlijkse kosten berekend?

Bij Minder is de berekening van de jaarlijkse kosten indicatief en gebaseerd op een gemiddeld verbruik van 6.500 kWh & 2.000 m3.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Bent u klant van KMO & ZZP?

U bent een MKB- & ZZP-klant (een kleine zakelijke gebruiker) als; Je energie wordt in rekening gebracht met een maandbedrag en een jaarfactuur, Je ontvangt van je leverancier één factuur voor zowel leverings- als netbeheerkosten en Je hebt een elektriciteitsaansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 KWh) en / of je hebt een gasaansluiting die kleiner is dan 40 m3 per uur (tot G25). Ga dan naar MKB & ZZP comparer en ontvang de beste prijzen / plannen.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Wil je een gemiddelde kiezen

Vindt u het contract dat u zoekt niet? Bij Minder kunt u het gemiddelde verbruik kiezen. Voer gewoon uw werkelijke jaarverbruik in. Zo kunnen ze u de meest voordelige aanbiedingen laten zien.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Campare Energy tarieven

Als 100% onafhankelijke vergelijker kunt u bij Minder zeker de beste tarieven vergelijken. Krijg dus de beste contractaanbiedingen van verschillende leveranciers.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Minder extra voordelen

Combineer Ziggo met Vodafone en geniet van je extra voordelen zoals:

 • ✔ € 4,13 korting op je zakelijke Vodafone abonnement.
 • ✔ Uw mobiele internetbundel wordt elke maand verdubbeld.
 • ✔ Gratis beveiligd online pakket.
 • ✔ Een extra tv-pakket naar keuze als cadeau.
Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Waarom Minder?

 • Minder inspanningen.
 • Minder tijdrovend.
 • 100% onafhankelijk.
 • Beste service.
Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Bespaar tot € 650

Bespaar tot € 650 op uw jaarabonnement door simpelweg de tarieven bij Minder te vergelijken.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Onlangs verlopen Minder acties, maar kan nog steeds werken

Cashback korting tot € 149

Krijg een geweldige korting van € 149 op 1 jaar vast energie- en gasplan, dit plan is alleen voor nieuwe klanten. Voor meer informatie klik op onderstaande link.

Bekijk korting
Verlopen

€ 136 Cash Back korting voor ZZP

Scoor een geweldige Cash Back korting van maximaal € 136 voor een periode van 1 jaar. Dit is een vast energieplan en is alleen voor nieuwe klanten. Bezoek de link voor meer informatie.

Bekijk korting
Verlopen

Vast plan voor groene energie

Ontvang een 100% groen energieplan met vaste energie voor een looptijd van 3 jaar, samen met een verlaging van de energiebelasting via € 461,62. Grijp dus deze aanbieding en ontvang je vaste groene energieplan.

Bekijk korting
Verlopen

€ 157,02 Cashback korting

Krijg een cashback-korting van € 157,02 op een vast abonnement voor elektriciteit en gas voor 1 jaar. Hieronder volgen de voorwaarden om van deze korting gebruik te maken:

 • Voor nieuwe klanten.
 • Geldig voor zakelijke klanten.

Bezoek de link voor meer informatie.

Bekijk korting
Verlopen

€ 165 Cashback korting

Krijg een cashback-korting van € 165 op 1 jaar vast elektriciteits en gasabonnement. Hieronder volgen de voorwaarden om van deze korting gebruik te maken:

 • Voor nieuwe klanten.
 • Voor zakelijke klanten die geen klant van Nuon zijn.
 • Voor degenen die de afgelopen 12 maanden geen klant zijn geweest.

Bezoek de link voor meer informatie.

Bekijk korting
Verlopen

Meer over Minder:

Minder zet zich al meer dan 15 jaar in om haar klanten te voorzien van schonere, groenere en duurzame energie. Zij zijn al meer dan 15 jaar een van de grootste en meest milieuvriendelijke energieproducenten van Nederland. Samen hebben ze hun krachten gebundeld om het voor bedrijven en ondernemers gemakkelijk te maken om het beste energiecontract uit de markt te halen. Ze werken elke dag samen met een team van energiedeskundigen, softwareontwikkelaars, online marketingspecialisten en medewerkers van de klantenservice om u de best mogelijke service te bieden.

 

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen staan ​​bekend als de meest bruikbare en duidelijkere energiebron die er is. Het is bekend dat ze mensen van elektriciteit voorzien uit de warmte die door de zon wordt opgenomen. Zonnepanelen zijn helderder en groener omdat ze geen gas produceren dat schadelijk is voor de lucht of het milieu, het hele proces is puur en groener en veilig voor het milieu. Ook voorziet Minder mensen via verschillende leveranciers van schonere en groenere energie tegen een concurrerende prijs zodat mensen ook met elektriciteit het milieu kunnen sparen.

 

Hoe windmolen het milieu spaart?

Evenzo wekken windturbines met zonnepanelen groene stroom op die niet schadelijk is voor het milieu. Hun voornaamste doel is om de wind te gebruiken om groene stroom op te wekken. Het meest voorkomende voordeel van het gebruik van deze hernieuwbare energiebronnen is dat u erop kunt vertrouwen als er niets is, omdat ze allebei wind en zon nodig hebben om energie te produceren, dus in het ergste geval zullen deze twee er altijd zijn. Minder is dan ook verantwoordelijk voor het leveren van bijna alle leveranciers aan Nederland die groene stroom aanbieden, de veiligste en groenere energie.

 

Groenste energieleveranciers van Nederland:

Minder zoals hun naam is toegewijd om u de beste en de perfecte energieplannen van verschillende leveranciers tegen de beste prijs te bieden, rekening houdend met het milieu. U kunt gemakkelijk de beste prijzen krijgen en daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, want alle leveranciers van Minder zijn veilig en bieden ook groene stroom.

Hoe krijg ik meer kortingscodes en kortingscodes?

Minder korting en Minder kortingscode

Bent u op zoek naar geweldige aanbiedingen, Minder korting & Minder kortingscode? Dan is Kortingsonline.nl een van de beste keuzes voor jou. We streven ernaar om hard te werken voor onze klanten. Zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de kortingen en kortingscodes die Minder aanbiedt. Voor ons zijn onze klanten ons belangrijkste doel, ons team werkt hard en met passie om het maximale uit de site te halen. Natuurlijk voor jou, zodat je de gewenste kortingscode of aanbiedingen kunt krijgen.

 

Hoeveel korting kun je krijgen?

Dit is moeilijk voor u om de winkel te bezoeken en te zoeken naar de beste deals en kortingen die te lang duren. Bij kortingsonline.nl ontvang je de exclusieve Minder kortingscode en maximale acties op hun producten waarmee je meer geld kunt besparen en het beste artikel kunt krijgen.

Wat is het maximale aanbod bij Minder?

Bij kortingsonline.nl krijg je tot wel € 650 korting op best selling energiepakketten in de winkel. Er zijn tal van andere relevante aanbiedingen in de winkel en u kunt ook speciale promotiegerelateerde topleveranciers krijgen voor Minder-producten.

 

Hoe gebruik je de Minder kortingscode?

Bij het plaatsen van uw bestelling via onze portal KortingsOnline.nl Minder vindt u een kortingscode optie op de voucher. U hoeft alleen maar de gegeven kortingscode te kopiëren en in het vakje te plakken tijdens het afrekenen, dan ziet u een korting toegevoegd aan uw winkelwagen. Nu verschijnt er een nieuwe kortingsprijs op uw scherm. Als u meer vragen en vragen heeft over het gebruik van een kortingscode, volg dan onderstaande eenvoudige stappen;

 • Ga naar KortingsOnline.nl Minder Kortingscodes pagina.
 • Klik op je favoriete coupon, kopieer je kortingscode en je wordt doorgestuurd naar de Minder-winkel.
 • Rond uw aankopen af ​​door uw gewenste artikelen aan de winkelwagen toe te voegen.
 • Ga als u klaar bent naar uw winkelwagen.
 • Plak die kortingscode in het gedeelte met kortingscodes en klik op de knop Toepassen.