25% korting

NHBO geeft niet op de verschillende cursussen de korting van 25%, dus schiet op en mis deze kans niet, schrijf je nu gratis in en maak gebruik van deze aanbieding.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Persoonlijk studieadvies

Je kunt ons bellen op 020-4230770, het contactformulier invullen, info@nhbo.nl mailen of een berichtje sturen via chat. Uiteraard bent u ook welkom op één van de bezoekadressen in Breda, Amsterdam of Rotterdam. U kunt ter plaatse alle cursusboeken bekijken en vragen aan onze trainingsadviseurs.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Laagste collegegeld

De studiekosten voor al onze cursussen (met uitzondering van sommige beautycursussen) zijn all-in. Dit betekent dat u één bedrag betaalt dat alle kosten omvat, zodat u nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Zomerschool

Dit is jouw kans om supersnel je diploma te halen. Maak nieuwe vrienden en studeer samen in het park of op het strand. Bezoek nu voor meer informatie.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Thuis studeren

Maak nu je carrière door je vrije tijd te gebruiken in een comfortabele omgeving van je huis op de bank met NHBO, want het biedt je nu thuisstudiecursussen die je op internet kunt bezoeken voor meer informatie.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Voordelen

  • Verhoog uw weerstand en uw humeur.
  • Kies uit een breed en gevarieerd aanbod.
  • Handig advies van professionals.
  • Altijd op de hoogte van ontwikkelingen.
  • Betrouwbaar online onderwijs.
  • Het platform dat altijd voor u klaar staat.
Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Waarom NHBO?

  • Begin snel.
  • Breed scala aan cursussen.
  • Studeer praktisch.
Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Verschillende velden waarvoor je een klassikale studie kunt volgen:
Natuur & Milieu
Psychologie en therapie
Taalcursussen
Toerisme en reizen
Verkoop en detailhandel
Voeding en gezondheid
En nog veel meer…
Alle cursussen worden ontwikkeld en begeleid door professionele docenten met jarenlange praktijkervaring. Als je nog niet weet welke studie je wilt volgen of meer wilt weten, kun je gratis studiebrochures aanvragen. U kunt voor elke studie ook een gratis testhoofdstuk aanvragen.
De prijzen voor de verschillende onderzoeken zijn inclusief alles. Hiervoor ontvang je alle lesmateriaal en klassikale lessen van een docent of 12 maanden begeleiding met een thuisstudie. Ook heb je toegang tot de online leeromgeving en is je deelname aan het examen inbegrepen.