70% Korting

Profiteer van tot wel 70% korting op vloertegels.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

65% Korting

Ontvang 65% korting op vloertegels van de beste kwaliteit.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

60% Korting

Krijg een enorme korting van 60% op mozaïektegels van de beste kwaliteit.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

55% Korting

Ontvang 55% korting op MOSAIC-tegels van uitstekende kwaliteit.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Bespaar € 30

Koop Flaminia Transit Grey vloertegel met € 30 korting.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Meer over Tegelconcurrent

Wilt u uw huis mooier en sfeervoller maken met mooie tegels? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Via onze website krijg je de beste winkelgerelateerde tegels met exclusieve kortingen. Tegelconcurrent is een online winkel die u een uitgebreid assortiment nieuwste designtegels biedt tegen de beste prijzen. Met hun prachtige assortiment heb je volop mogelijkheden om te kiezen of je vloertegels, wandtegels, vloertegels wilt welke het beste is en perfect bij je huis past.Door Kortingsonline te bezoeken krijg je geweldige kortingscodes en andere relevante aanbiedingen in de winkel die u zal helpen om meer te besparen .

 

Hoeveel kunt u in de winkel besparen?

Bij Tegelconcurrent kunt u tot 70% besparen op de best verkochte tegels via Kortingsonline. U heeft dus volop keuze welke tegel voor u geschikt is en krijgt met behulp van onze portal een speciale korting in de winkel.

Waarom de voorkeur geven aan Tegelconcurrent?

Als je je huis wilt decoreren met mooie tegels dan ben je hier aan het juiste adres. We bieden je de beste deals en kortingen in de winkel die je zullen helpen om meer te behouden. Tegelconcurrent zorgt voor hun klant door tegels van uitstekende kwaliteit te leveren in verschillende vormen en maten tegen de laagste prijs in vergelijking met andere leveranciers.

Hoe kunnen we je helpen?

Bij Kortingsonline vind je speciale Tegelconcurrent -kortingscode, Tegelconcurrent -promotiecode en andere laatste aanbiedingen, relevante deals in de winkel waarmee je meer kunt besparen.