Start nu en ontvang 40% korting

U kunt bij Verisure tot 40% besparen op uw beveiligingssysteem voor uw huis.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Voordelen

 • Gratis veiligheidsadvies.
 • Levenslange garantie en onderhoud inbegrepen.
 • De controlekamer is 24/7 beschikbaar.
Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Waarom Verisure?

Online offerte zodat u de kosten kunt inschatten.
Makkelijker.
Sneller.
Zonder verplichting.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Waarom Verisure?

 • Grootste alarmcentrale.
 • Snel, veilig en gecodeerd.
 • Extra beveiliging.
 • Toezicht houden op.
Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Onlangs verlopen Verisure acties, maar kan nog steeds werken

Tot 40% korting

Kies een beveiligingsoplossing op maat voor uw huis en bedrijf en profiteer van de korting tot 40%.

Bekijk korting
Verlopen

Meer over Verisure:

Verisure biedt de beste beveiligingsapparatuur en de beste alarmsystemen in heel Europa. Ze beschouwen de veiligheid en tevredenheid van hun klanten als meer dan wat dan ook en waarderen het boven alles. Ze verbeteren constant en gaan naar de verbetering van de mensen. Dit doen ze door voort te bouwen op meer dan 30 jaar aan inzichten, ervaring en innovatie. Het resultaat is gemoedsrust. Het is een rol die ze met trots spelen en die ze de komende generaties zullen blijven vervullen.

Kan ik Verisure vertrouwen?

Het bedrijf heeft bijna 3 miljoen klanten in 16 landen in Europa en Latijns-Amerika. Hun bedrijfsmodel integreert productontwikkeling, ontwerp en verkoop met installatie, service en een professionele 24/7 monitoringoplossing. Dankzij een sterke focus op hoge kwaliteit behoren de klanten van het bedrijf tot de meest tevreden en loyale in de branche. De groep is uitgegroeid tot de op een na grootste aanbieder van huisalarmen ter wereld en is gemiddeld 3,5 keer zo groot als zijn naaste concurrent. Het bedrijf maakt deel uit van de investeringsportefeuille van Hellman & Friedman.

Waarom Verisure?

 • Europa’s toonaangevende leverancier van bewaakte beveiligingsoplossingen:
  Ze zijn de grootste leverancier van bewaakte beveiligingsoplossingen in Europa geworden omdat ze het vertrouwen en de veiligheid van hun klanten zeer serieus nemen. In feite geloven ze dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen. Daarom streven ze dit doel elke dag na.
 • Onmiddellijke menselijke reactie:
  Ze bieden een onmiddellijke menselijke reactie, aangedreven door betrouwbare, innovatieve technologie. Ze vergeten nooit dat mensen centraal staan ​​in alles wat we doen. Hun technologie maakt bescherming mogelijk, maar het zijn de zorg en het professionalisme van hun zeer getalenteerde teams die Verisure-klanten volledige gemoedsrust geven.
 • Leidende innovatie:
  Hun producten en diensten beschermen dagelijks miljoenen gezinnen en bedrijven. Elk is opgebouwd rond innovaties die inspelen op nieuwe technologische mogelijkheden, klantbehoeften en marktinzichten. Ze blijven een stap voor en vinden oplossingen en verbeteringen in alles wat we doen, om problemen voor elke Verisure-klant te voorkomen of op te lossen.
 • 16 landen en groeiend:
  Ze zijn de toonaangevende leverancier van professioneel gecontroleerde beveiligingsoplossingen in Europa en Latijns-Amerika. Ze blijven hun aanwezigheid uitbreiden en brengen de Verisure-belofte naar een wereldwijd publiek.

Speciale aanbiedingen en kortingen bij Verisure:

U krijgt de best beschikbare prijs bij Verisure, waardoor ze de meest betaalbare en nu al de leidende beveiligingsprovider in Europa zijn.

Stappen om kortingen te krijgen bij Verisure:

U vindt de best beschikbare prijs bij Verisure, waardoor ze de meest betaalbare en nu al toonaangevende beveiligingsprovider in Europa zijn. U kunt onze portal gebruiken om meer speciale aanbiedingen en kortingen voor u te ontvangen bij Verisure, zodat u meer geld kunt besparen bij het kopen van de producten van uw beveiliging. Volg onderstaande stappen:

 1. Ga naar Verisure Kortingspagina.
 2. Zoek op deze pagina naar het gewenste aanbod.
 3. Klik op uw gewenste aanbieding en u wordt doorgestuurd naar de website van Verisure.
 4. Koop de producten van uw keuze of laat u adviseren.
 5. Voer de betalingsgegevens en het afleveradres in en je bent goof to go.