Gratis verzending in NL

Ontvang gratis verzending van al je bestellingen in NL.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

2+2 jaar bundelaanbieding

Abonneer u voor een 2-jarige bundel en ontvang een gratis 2-jarig abonnement.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

3 maanden gratis

Koop een van de 10 Samsung-toestellen en krijg drie maanden gratis internet, bellen en sms’en.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Vanaf € 7,95

Maandelijkse bundels bij L-Mobimobile al vanaf € 7,95.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Vanaf € 14,95

Jaarbundels bij L-Mobimobile al vanaf € 14,95.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Meer over L-Mobimobile

L-Mobimobile is een prepaid sim-provider in Nederland en België. L-Mobimobile biedt de beste klantenservice en nieuwste deals, maandelijkse bundels, jaarlijkse bundels, internationale bundels, beste belkredieten en tal van andere faciliteiten die u hier kunt vinden. U hoeft geen bankgegevens op te geven want L-Mobimobile biedt geen bankgegevens aan de simkaart. Zo zijn er nooit voor verrassingen achteraf, geen abonnement of contract, maar prepaid, gratis nummerportering en nog veel meer voordelen vind je hier. Via Kortingsonline krijg je flinke korting, speciale L-Mobimobile promotiecode en nog veel meer wat je hier kunt krijgen.

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Bij L-Mobimobile kunt u voor betaalbare prijzen en tarieven terecht en bovendien drie maanden gratis internetten, bellen en sms’en. De consument doet een beroep op het veilige en betrouwbare netwerk van KPN. Toegankelijk in de hele EU. Bellen is gratis. e unieke jaarbundels waarbij de klant één keer betaalt en 12 maanden lang elke maand een bundel ontvangt zonder registratieverplichtingen.

Hoe gaan ze om met verzending?

L-Mobimobile biedt gratis verzending aan hun klant. Nu kunt u vandaag bestellen en de simkaart binnen 3 werkdagen ontvangen. Dit is een van de beste sim-providers van Nederland. U hoeft alleen maar het pakket te selecteren en te bestellen op L-Mobimobile. Alle documenten en pakketten worden tegen eventuele verzendkosten op uw postadres afgeleverd.

Hoe kunnen we je helpen?

Bij Kortingsonline streven we ernaar om hard te werken door onze klanten de beste kortingscodes en aantrekkelijke promoties te bieden in topwinkels. Als je korting wilt krijgen op L-Mobimobile dan is dit de perfecte plek voor jou.