Voor € 4,20

Krijg Microsoft 365 business vanaf € 4,20/maand.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Alleen voor € 6,70

Koop Microsoft 365 voor Grote bedrijven en corporaties vanaf € 6,70 gebruiker/maand.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Voor € 69

Krijg Microsoft 365 home vanaf € 69,00/jaar.

Bekijk korting
Verloopt: Tot nader bericht

Onlangs verlopen Microsoft Store acties, maar kan nog steeds werken

€ 60 korting

Desktopcomputers van HP met een geweldige korting van € 60 via Kortingsonline.

Bekijk korting
Verlopen

€ 400 Korting

HP monitoren verkrijgbaar bij HP online winkel met een verbazingwekkende korting tot € 400, zodat u meer bespaart.

Bekijk korting
Verlopen

25% korting

HP werkstations zijn verkrijgbaar in hun online winkel met een perfecte korting tot 25%.

Bekijk korting
Verlopen

€ 75 kortingscode

€ 75 korting op HP OMEN 15 “laptop bij HP winkel via Kortingsonline met deze code

Tot € 940 korting

Koop de stijlvolle Surface Laptop 2 en bespaar tot € 940. Bevat levendige kleuren zoals bordeaux, platina en kobaltblauw.

Bekijk korting
Verlopen

Meer over Microsoft:

Microsoft is, zoals we allemaal weten, het grootste technologiebedrijf ter wereld met de meest visionaire persoon Bill Gates als eigenaar. Bill Gates was vanaf het begin een persoon die vastbesloten was iets te doen. Hij wilde iets voor mensen creëren zodat hij herinnerd zou worden. Toen kwam hij op het idee van een besturingssysteem dat niet alleen uit tekst bestaat, maar voor het eerst uit een grafische gebruikersinterface. Bill Gates zette alles op het spel om dat te bereiken en zijn risico was eigenlijk accuraat, waardoor hij en Microsoft allebei een van de grootste dingen op aarde waren. Niet alleen het besturingssysteem, maar het hele systeem dat zich richt op het begrijpen van de gebruikers en het geven van de voorsprong die ze nodig hadden met alles in petto voor al hun gebruikers.

Producten bij Microsoft:

In plaats van hun eigen besturingssysteem te hebben dat bekend staat als Windows met verschillende edities door de tijd heen om de veiligheid en bruikbaarheid te vergroten, hebben ze veel dingen. Hun meest gebruikte woord- en spreadsheetsoftware die deel uitmaakt van hun Microsoft-groep, is de beste tekstverwerkingssoftware met nieuwe en bruikbare functies voor iedereen. Hun belangrijkste voordeel is dat ze altijd vastbesloten zijn om hun producten en software te verbeteren, wat er ook gebeurt, omdat ze denken dat consistentie de sleutel is en ze op de hoogte moeten zijn van de trends, omdat het erom gaat om hun klanten het meest up-to-date te bieden. producten. Hun antivirusprogramma is eigenlijk een van de veiligste en hebben hun eigen browser, bekend als Microsoft Edge, met steeds meer functies met de tijd en toenemende bruikbaarheid en beveiliging, waardoor u privacy krijgt en een hele cloud om uw kostbare gegevens op te slaan en op de website te openen. gaan bekend als Microsoft One Drive. Niet alleen dit hebben ze ook hun gameconsoles die bekend staan ​​als Xbox met de beste gameconsoles met de beste games voor hun klanten. Dit zijn slechts een greep uit de producten van Microsoft, omdat ze in elke branche ter wereld zijn geïnvesteerd, waardoor ze de grootste groep ter wereld zijn.

Speciale kortingen en aanbiedingen in de Microsoft Store:

Microsoft biedt hun klanten al de beste prijs die er is en ze werken eraan om hen de beste producten te bieden, zodat hun klanten nooit de behoefte voelen om ergens heen te gaan. Door gebruik te maken van onze portal KortingsOnline.nl kunt u meer geld besparen door gebruik te maken van aanbiedingen en kortingen bij Microsoft Store.

Hoe u gebruik kunt maken van kortingen en aanbiedingen in de Microsoft Store:

Microsoft biedt hun klanten al de beste prijs die er is en ze werken eraan om hen de beste producten te bieden, zodat hun klanten nooit de behoefte voelen om ergens heen te gaan. Door gebruik te maken van onze portal KortingsOnline.nl kunt u meer geld besparen door gebruik te maken van aanbiedingen en kortingen bij Microsoft Store. U kunt de onderstaande eenvoudige stappen volgen om kortingen te krijgen bij Microsoft Store:

  1. Open de KotingsOnline.nl Microsoft Store-kortingenpagina.
  2. Daar ziet u verschillende aanbiedingen en deals vermeld.
  3. Klik op het door u gewenste aanbod en u wordt doorgestuurd naar de winkel van uw keuze zodat u nergens heen hoeft.
  4. Koop het product van uw keuze met een reeds gereduceerde prijs.
  5. Download nu het gekochte product en geniet ervan.