Boho office kortingscodes voor Nederland

Hier vind je de beste Boho office promotiecodes en deals - november 2023

52% korting op Tulip Kruk / Ergonomische Zitkruk

Met dit exclusieve aanbod krijgt u een zitoplossing van topkwaliteit zonder dat dit ten koste gaat van design of comfort.

Pak deze deal
Verloopt op: 31/12/2023

40% korting op campingstoelen

Sla deze speciale, in de tijd beperkte kans niet over om uw eigen, elite campingstoel te bemachtigen met een ongelooflijke korting van 40%!

Pak deze deal
Tijdelijk onbeperkt

27% korting op Ergonomische stahulp

Ervaar met hun Ergonomische Stahulp nu het beste op het gebied van comfort en verhoogde productiviteit – en bespaar maar liefst 27%.

Pak deze deal
Tijdelijk onbeperkt

Krijg 18% korting op Homedesk Eco – Bureau elektrisch in hoogte verstelbaar

Ontdek de ideale mix van gebruiksgemak en stijl met de Homedesk Eco, nu aangeboden met een verleidelijke besparing van 18%.

Pak deze deal
Verloopt op: 31/01/2024

10% korting op bureaustoelen

Maak meteen gebruik van deze geweldige aanbieding om van uw kantoor een plek te maken die productiviteit en creativiteit bevordert.

Pak deze deal
Verloopt op: 31/01/2024

8% korting op uittrekbare lade

Met hun aanpasbare en handige uittrekbare lade, die momenteel verkrijgbaar is voor een onverslaanbare prijs van 8% korting.

Pak deze deal
Verloopt op: 31/01/2024

Op zoek naar premium schoenen voor heren, dames of kinderen? Wat dacht je van schoenen van de beste kwaliteit tegen een gereduceerde prijs? In ieder geval ben je bij Amigo aan het juiste adres waar je een uitgebreid assortiment mooi vormgegeven schoenen gaat vinden. De webwinkel biedt je niet alleen exclusieve schoenen maar ook premium made tassen en accessoires.

Alle categorieën in deze winkel

Meer over Boho kantoor

De oorsprong van boho office® ligt in de Westfaalse stad Rietberg. In 2017 werd het bedrijf opgericht met de visie om innovatief en kwalitatief hoogstaand meubilair te ontwikkelen en te distribueren tegen een eerlijke prijs-prestatieverhouding. Met de kennis van de gezondheidsproblemen die het werken aan een bureau kan veroorzaken, ontwikkelen zij elektrisch in hoogte verstelbare bureaus, ergonomische bureaustoelen en hoogwaardige accessoires voor optimaal werken, zowel in een open kantoorruimte als thuis in een thuiskantoor.

Hun focus ligt op kwaliteit van zeer hoge normen en uitstekend vakmanschap. Ze werken uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers en logistieke partners die goed in de markt zijn gevestigd, en leggen tegelijkertijd de nadruk op het creëren van een eerlijke prijs-prestatieverhouding. Op deze manier verbetert boho office® het dagelijks (werk)leven duurzaam.

Ontdek de momenteel beschikbare Boho office kortingen en coupons

KortingInfoTe gebruiken tot
52%52% korting op Tulip Kruk / Ergonomische Zitkruk2023-12-31
40%40% korting op campingstoelen
27%27% korting op Ergonomische stahulp
18%Krijg 18% korting op Homedesk Eco – Bureau elektrisch in hoogte verstelbaar2024-01-31
10%10% korting op bureaustoelen2024-01-31
8%8% korting op uittrekbare lade2024-01-31